Vantaa-info Tiksin Dixiin

Vantaan yhteispalvelu, uudelta nimeltään Vantaa-info, palvelee tammikuun puolivälistä lähtien uusissa komeissa tiloissa Tikkurilan aseman liikekeskus Dixissä.

”Tarjoamme entistä asiakaslähtöisempää palvelua entistä pidemmin aukioloajoin. Sisääntulijaa tervehtii heti ensimmäiseksi palveluneuvoja, joka ohjaa oikean ihmisen puheille. Asiakaspäätteillä opastamme sähköisten palvelujen käyttöön vaikka kädestä pitäen, jos tarvitaan”, palveluvastaava Kaisa Sänisalmi-Pajunen kertoo.

Vantaa-info tarjoaa kaupungin palveluiden lisäksi laajan kattauksen HSL:n matkakorttipalveluita sekä muun muassa Kelan, maistraatin, TE-toimiston ja verohallinnon palveluita. Palveluvastaavan näppituntuman mukaan yli puolet asiakkaista tulee hoitamaan matkakorttiasioita.

”Ennusteiden mukaan Kehäradan käynnistyttyä Tikkurilan aseman läpi kulkee jopa 30 000 ihmistä päivässä, joten meidän asiakasmäärämme ei ainakaan vähene. Henkilökunnalla riittää uuden opiskelua, kun Vantaa koko bussilinjasto muuttuu ensi elokuussa.”

Kipakkaankin matkustajien palautteeseen pitää varautua, Sänisalmi-Pajunen arvelee. ”Useimpia ihmisiä harmittaa kun pitää luopua tutuista matkustustavoista ja opetella uusia. Muistan kun metro tuli omille kotikulmilleni - alussa oli paljon vastustusta ja nurinaa, mutta lopulta kaikki ovat olleet oikein tyytyväisiä”, hän hymähtää.
 

KUVA VALTTERI HIRVONEN

Kommentit

Hei, nyt kun korona alkaamaan jylläämään ja lääkäri käskystä minun pitää siirtyä etätöihin, en saa matkustaa julkisilla. Sairastan keuhkosairautta. Kun minulla on nyt käytössä AB jatkuva säästölippu, niin onko mahdolista saada maksua tauolle kesäkuu loppuun asti?
Ystävälliseti,
Airi Löfman

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.