Jätä pyörä tai auto parkkiin

Liityntäpysäköinti on tarkoitettu joukkoliikenteen asiakkaille, jotka haluavat sujuvasti yhdistellä eri kulkutapoja. Jos sinulla on voimassa oleva joukkoliikennelippumme, saat pysäköidä liityntäpysäköintialueilla edullisesti tai jopa ilmaiseksi. Voit jättää auton tai pyörän parkkiin aseman tai pysäkin tuntumaan ja jatkaa matkaasi kätevästi julkisilla.

 

Kummalla kuljet?

Polkupyörällä

Jos matkasi on pitkä, niin polje vaikka puoliväliin!

Polkupyörän jättäminen liityntäpysäköintiin ei maksa mitään eikä polkupyörän pysäköimisellä ole yleensä aikarajaa.

Löydät alla olevalta kartalta tai listalta pyöräpysäköintipaikkojen tiedot ja sijainnit sekä reitin paikalle. Lisätietoa pyöräilyn ja joukkoliikenteen yhdistämisestä löydät täältä.

Autolla

Säästy ruuhkilta ja keskustan pysäköintihaasteilta!

Jos sinulla on voimassa oleva matkalippumme, auton pysäköiminen on maksutonta tai siitä peritään muutaman euron maksu. Monilla Vantaan asemilla sekä Malmilla voit pysäköidä myös VR:n lipuilla. Osassa liityntäpysäköintialueita on mahdollisuus myös sähköauton lataamiseen.

Aikarajoitus ja hinnat vaihtelevat alueittain. Katso pysäköintialuekohtaiset tiedot alla olevalta kartalta tai listalta.

Ohjeet liityntäpysäköintiin

Maksuttomilla alueilla voit vain ajaa autosi sisään, jos sinulla on voimassa oleva joukkoliikennelippu. Käytä tarvittaessa parkkikiekkoa.

Maksullisilla alueilla sinun pitää näyttää voimassa oleva matkalippu, jotta voit pysäköidä edulliseen liityntäpysäköintihintaan.

 

Voit hakea liityntäpysäköintipaikkaa sekä pysäköintialuekohtaisia ohjeita tällä sivulla olevalta kartalta tai listalta tai vaihtoehtoisesti Reittioppaan selainversiosta. Aluekohtaisiin ohjeisiin kannattaa tutustua jo ennen matkaa.

HSL-liityntäpysäköintialueet

Minkälaista parkkia etsit?