Myyntipaikkahaku

Automaatit

HSL:n lippuautomaateista voi ostaa kertakortille tulostettavia 1-7 vuorokauden lippuja kaikille lippualueille, ja paperisia kertalippua sekä ladata matkakortin. Vaaleanpunaisella merkityistä automaateista voi ostaa kertalippuja ja vuorokausilippuja. 

Pysäköintiautomaatit

HSL:n aikuisten ja lasten kertaliput. Vyöhykkeet; Helsinki sisäinen, Raitiovaunulippu, Seutulippu, Lähiseutu 3. Vain korttimaksu Visa ja MasterCard korteilla. Credit/Debit korttia veloitetaan aina creditiltä. Ei kolikkomaksua.

Myyntipisteet

Myyntipisteitä ovat monet kioskit ja marketit. Niissä voit ladata matkakortin ja ostaa haltijakohtaisen kortin. Myyntipisteistä saat myös ennakkoon ostettavia kertalippuja, sekä kertakortille ladattavia 1-7 vuorokauden lippuja. Kaikissa myyntipisteissä voit maksaa henkilökohtaisen matkakortin latauksia myös HSL:n työmatkasetelillä.

Hotelleista ja laivoilta saa myyntipisteestä riippuen kerta- ja vuorokausilippuja. Näissä myyntipisteissä ei ole matkakortinlatausta.

Työmatkaseteleitä vastaanottavat myyntipisteet

Palvelupisteet

Palvelupisteestä saat kaikki matkakorttiisi liittyvät palvelut. Täältä voit myös hankkia henkilökohtaisen matkakorttisi. Palvelupisteestä saat lisäksi kertakortille ladattavia kerta- ja vuorokausilippuja.

Katso lähin myyntipiste

Kertalippu

Voit ostaa kertalipun joko automaatista, R-kioskilta tai muista HSL:n myyntipisteistä tai HSL-sovelluksella. Katso hausta lähin myyntipiste. Lähijunissa ja raitiovaunuissa ei ole lipunmyyntiä. Bussinkuljettajalta voit ostaa kertalipun.
Lataa HSL-sovellus älypuhelimeesi

Aleksanterinkatu 12
Aleksanterinkatu 12
Senaatintori H0405
Aleksanterinkatu 32
Raitiovaunupysäkki H0405
Senaatintori H0406
Aleksanterinkatu 34
Raitiovaunupysäkki H0406
Aleksanterinkatu H0403
Aleksanterinkatu 40
Raitiovaunupysäkki H0403
Stockmann Keskusta
Aleksanterinkatu 52 B
Aleksi Ylioppilastalo 0401
Aleksanterinkatu 52b
Raitiovaunupysäkki 0401
Alvar Aallonkatu 3
Alvar Aallonkatu 3
HSL Rautatientorin metroasema
Asema-aukio 1
asematunneli
Bernhardinkatu 3
Bernhardinkatu 3
Klaus K Hotel
Bulevardi 2-4
Hotellin vastaanotto