Nyt mennään!

Kannustamme kaikkia lähtemään liikkeelle ja hyppäämään julkisen liikenteen kyytiin. Ravintolat, konsertit ja kulttuurielämä odottavat tulijoita. Myös harrastaa saa, ja kehoa liikuttaa. Elämästä saa ja pitää nauttia. Siis mennään!

Reittiopas auttaa sinua matkallasi

Ihanaa, että on taas kevät ja nyt myös lupa mennä paikkoihin – nauttimaan elämästä ja näkemään kanssaihmisiä. Se tekee meille hyvää.

Mihin ikinä matkustatkin, Reittiopas auttaa sinua löytämään perille. Reittioppaasta löydät helposti reitit, pysäkit ja linjat. Reittiopas kertoo myös, minkä lipun tarvitset. 

Löydä sinulle sopivin lippu

Kausilippu sopii sinulle, jos käytät joukkoliikennettä säännölllisesti. Se tulee yleensä kertalippuja edullisemmaksi, jos teet enemmän kuin kolme edestakaista matkaa viikossa. Jatkuva säästötilaus on aikuisille edullisin tapa hankkia lippu.

Kertalippu ja vuorokausilippu taas sopivat satunnaisille matkailijoille. Kertalippu on voimassa 80-110 minuuttia, ja voit vaihtaa sillä liikennevälineestä toiseen. Vuorokausilippu (1-13 vrk) puolestaan on hyvä valinta, kun teet useita matkoja yhden tai useamman päivän aikana.

Hyppää julkiseen liikennevälineeseen tai nappaa kaupunkipyörä ja suuntaa kaupungin puhutuimpiin tapahtumiin. Katso menovinkit ja täytä kalenterisi riennoilla: