Oppilaitoksille

Viisaat ja turvalliset kulkutavat haltuun

Sillä, miten liikumme paikasta toiseen, on suuri merkitys turvallisuuden, terveyden ja ympäristön kannalta. Kävely, pyöräily ja joukkoliikenne ovat viisaita liikkumistapoja, mutta autoilunkin voi hoitaa fiksusti. Kun kestävät ja turvalliset kulkutavat oppii jo pienenä, on koko elämä aikaa vaikuttaa positiivisesti terveyteensä ja ympäristöönsä.

Oppilaitoksille-osiosta löydät neuvoja ja vinkkejä lasten ja nuorten liikennekasvatukseen sekä koulumatkojen kehittämiseen kouluissa ja varhaiskasvatuksessa, yhteistyössä perheiden kanssa.

Yhteystiedot: yrityspalvelut@hsl.fi

HSL Yrityskylässä

Yrityskylä on peruskoulun kuudensille ja yhdeksänsille luokille suunnattu yhteiskunnan, talouden, työelämän ja yrittäjyyden oppimiskokonaisuus. HSL on mukana alakouluille suunnatussa Yrityskylässä Helsinki-Vantaalla, missä vierailee joka lukuvuosi 7 500 helsinkiläistä ja vantaalaista kuudesluokkalaista opettajineen. "HSL:n toimistolla" kuudesluokkalaisia odottavat toimitusjohtajan, joukkoliikennesuunnittelijan sekä palveluneuvojan tehtävät. Lue lisää Yrityskylästä.