Olet valmiina matkaan.

HSL:n matkaliput, Reittiopas ja juuri sinulle kohdennettu liikennetieto yhdessä sovelluksessa. HSL-sovelluksen voit ladata maksutta Android- ja iPhone -älypuhelimiin.

 

 

Puhelimesi on matkalippu.

Maksaminen käy hetkessä sovellukseen liittämälläsi maksukortilla tai mobiilimaksulla. Myöhemmin lisättävällä ominaisuudella saat kytkettyä jatkuvan tilauksen, jolloin lippusi on aina voimassa, niin pitkään kuin itse haluat.

Sovelluksessa myytävät HSL:n matkaliput

  • Kertaliput aikuisille ja lapsille
  • Vuorokausiliput (1-7 vrk) aikuisille ja lapsille
  • 30 vuorokauden lippu aikuisille

Liput ovat saman hintaisia kuin matkakortille ostettavat liput. Lipun pitää olla puhelimessasi, ennen kuin nouset liikennevälineeseen. HSL-sovelluksella ostetuilla lipuilla ei voi maksaa liityntäpysäköintiä. Huomaathan, että lipun pitää olla sovelluksessa ennen kuin nouset liikennevälineeseen.

Löydä perille.

Oletpa menossa mihin tahansa pääkaupunkiseudulla, Reittiopas osaa neuvoa parhaan reitin ja tietää myös minkä matkalipun reitille tarvitset. Matkalippusi saat ostettua silmänräpäyksessä.

Tiedä sinulle tärkeät asiat.

Sovellus tuntee sinut ja tietää, mistä olet kiinnostunut. Yhdellä silmäyksellä näet esimerkiksi suosikkilinjojesi ja asuinpaikkasi liikennetiedotukset. Pysyt ajantasalla entistä helpommin.