HRT-Arbetsreseförmån

Har du undrat över hur du kunde stöda och underlätta dina anställdas arbetsresor? HRT:s arbetsreseförmån är ett hållbart och förmånligt alternativ till att exempelvis svara för dyra parkeringsplatser.

Vi erbjuder olika alternativ för både dagliga och sporadiska arbetsresor. Vilket är det lämpligaste alternativet för dig och din personal?

HRT:s pendlingstjänst

HRT:s nya digitala pendlingstjänst finns snart tillgänglig för dig — köp online och använd mobilt! HRT:s pendlingstjänst gör det enkelt och smidigt både att köpa och använda arbetsreseförmånen.

Som arbetsgivare kan du skaffa tjänsten behändigt online utan att besöka något serviceställe. En behändig mobilapp gör arbetsresorna smidiga.

Blev du intresserad? Lämna dina kontaktuppgifter så kan du bli en av de första som får använda HRT:s nya pendlingstjänst!

Alternativ för dagliga arbetsresor

Alternativ för sporadiska resor

Behöver du hjälp?

Är du inte säker på vilket skulle vara det bästa alternativet för din arbetsplats?Kontakta oss och tillsammans hittar vi en lösning!

Varför ska jag ta arbetsförmånen i bruk?

En hjälp i vardagen som gör arbetsresan smidigare

Kollektivtrafiken gör det enkelt att åka till jobbet och är ett flexibelt sätt att resa. Även om arbetsreseförmånen i huvudsak är avsedd för resor mellan hemmet och arbetsplatsen, kan den också användas på fritiden.

Förmånlig förmån minskar kostnader

Det är dyrt att ha parkeringsplatser. Vad om du skulle erbjuda en förmånlig personalbiljett? Också arbetstagaren sparar pengar när denne behöver inte betala för parkering eller bil.

Partners betalmedel

Bekanta dig med betalmedel som våra partner erbjuder.