Strömavbrott på Helsingfors centralstation nattetid 8.–9.3

Det kommer att ske ett planerat strömavbrott i den västra flygeln i Helsingfors centralstation dvs. flygeln på Elielplatsens sida och på plattformsområdet nattetid mellan tisdagen den 8 mars och onsdagen den 9 mars kl. 23.30–03.00. På grund av elavbrottet kan plattformsområdets belysning och tidtabellsskärmar vara ur bruk. Information om tågens avgångstider meddelas på stationens andra skärmar.

Det kommer att ske ett planerat strömavbrott i den västra flygeln i Helsingfors centralstation dvs. flygeln på Elielplatsens sida och på plattformsområdet nattetid mellan tisdagen den 8 mars och onsdagen den 9 mars kl. 23.30–03.00.

På grund av elavbrottet kan t.ex. plattformsområdets belysning och tidtabellsskärmar vara ur bruk. Information om tågens avgångstider meddelas på stationens andra skärmar.

Också en del av biljettautomaterna på stationen kan vara ur bruk under avbrottet. Du kan hitta HRT:s biljettautomater också i bussterminalen vid Elielplatsen och Järnvägstorget och på spårvagnshållplatserna på Brunnsgatan.

Orsaken till elavbrottet är arbeten på stationen.