Vissa tåg passerar Ilmala utan att stanna 10.-11.5

A-, L- och I-tågen i riktning mot Helsingfors passerar Ilmala utan att stanna på tisdagskväll 10.5 fr.o.m. kl. 21. Ett L-tåg till Helsingfors stannar i Ilmala kl. 23.45. L-, I- och P-tågen i båda riktningar passerar Ilmala utan att stanna mellan kl. 0.00-1.30.

Alla närtåg i båda riktningar passerar Ilmala utan att stanna natten mellan tisdag och onsdag 10.-11.5 kl. 0.00-1.30. Detta på grund av banarbeten.

A-, L- och I-tågen i riktning mot Helsingfors passerar Ilmala utan att stanna på tisdagskväll 10.5 fr.o.m. kl. 21.00. Ett L-tåg till Helsingfors stannar i Ilmala kl. 23.45.

Dessutom blir det spårändringar för A-, L-, I- och P-tågen som vanligen stannar på spår 10 och 11 vid Böle station. För aktuell information följ skärmarna och annan information på Böle station.

Alternativa förbindelser till och från Ilmala

Till midnatt

  • Från Ilmala kan man ta sig till Böle och Helsingfors genom att åka med tåg till Hoplax och därefter byta till ett tåg som kör i riktning mot Helsingfors.
  • Från Alberga och Myrbacka kan man ta sig till Ilmala genom att byta till ett tåg i motsatt riktning i Böle.

Efter midnatt

  • Man kan ta sig från Ilmala till Böle station med busslinje 23. I Ilmala använder bussen hållplatserna under stationen (plattform 13).
  • Du kan även ta dig till Böle med buss 59 som använder hållplatserna Ilmalabrinken och Ilmalatorget.