Tips för att använda HSL-appen i problemsituationer

En del av användarna har haft problem med HSL-appen. Följande tips kan vara till hjälp om det inte går att köpa biljetten, logga in i appen, visa upp en giltig periodbiljett eller om du får ett meddelande om att det inte finns någon internetuppkoppling.

Tips:

  1. Logga ut från appen: välj Mer i nedre hörnet till höger och välj sedan Inställningar för att logga ut.
  2. Välj Mer > Inställningar och logga in igen med ditt HRT-konto.
  3. Det är möjligt att du får ett felmeddelande om att det inte finns någon internetuppkoppling när du loggar in. Du kan ignorera detta meddelande. Orsaken till meddelandet är att du inte har bekräftat dina kontaktuppgifter för ditt HRT-konto eller har angett ett felaktigt lösenord. Det är även möjligt att webbläsaren i din enhet har fyllt i ett gammalt lösenord som du har haft. I detta fall lönar det sig att välja Har du glömt ditt lösenord? eftersom på detta sätt kan du också samtidigt bekräfta dina kontaktuppgifter.
  4. Om du använder en iPhone-enhet är det möjligt att appen inte fungerar efter inloggningen. Vanligtvis hjälper det att stänga och starta om appen.
  5. Om du har en giltig periodbiljett kan du överföra biljetten till din enhet genom att välja Biljetter. Välj sedan vilken periodbiljett som helst på samma sätt som när du köper en ny biljett. Efter detta får du ett meddelande som visar att du har en giltig biljett, och appen ber dig om tillåtelse att överföra biljetten till din enhet.

Vi beklagar problemen och arbetar med att lösa dem så snabbt som möjligt.