Uppdatera HSL-appen till den senaste versionen senast den 2 mars

Du ska ladda ner den senaste versionen av HSL-appen senast den 2 mars för att kunna fortsätta använda appen som vanligt. Den senaste versionen av appen är redan tillgänglig i applikationsbutikerna.

hsl-sovellus_käsi.jpg

Det kommer att finnas en obligatorisk uppdatering för HSL-appen från och med den 2 mars. I och med uppdateringen till den nya versionen sker vissa förändringar i appens bakgrundssystem för att förbättra dess funktionalitet. Du ska ladda ner den senaste versionen 4.0.0. från applikationsbutiken för att kunna köpa biljetter, använda Reseplaneraren och läsa nyheter om aktuella kollektivtrafikärenden även i framtiden.   

Om du inte har uppdaterat appen till den senaste versionen före den 2 mars påminner appen att den ska uppdateras. HSL-appen kan också uppdateras automatiskt beroende på dina inställningar. Du kan se vilken version av appen du har när du väljer Mer på appens högra hörn. Då visas versionnumret på sidans nedre kant. Du kan ladda ner HSL-appen gratis från applikationsbutikerna App Store, Google Play och AppGallery.