HRT:s nättjänst för företag fick nytt namn – HRT företagsportalen är nu mer omfattande och populär än någonsin

I HRT företagsportalen hittar du allt du behöver för arbetsrelaterat resande. Företagsportalen är en behändig nättjänst för företag som kan användas för att hantera de anställdas arbetsreseförmåner, tjänsteresor och andra reselösningar.

HSL Yritysportaali avoinna kannettavan tietokoneen näytöllä. Kuvassa myös HSL-sovellus.

Redan i några år har våra kunder haft möjlighet att köpa arbetsreseförmåner via vår nättjänst. Tjänstens tidigare namn var HRT:s pendlingstjänst.

I takt med den växande efterfrågan bestämde vi att lägga till alla våra reselösningar för företag i tjänsten. Samtidigt fick tjänsten ett nytt namn: HRT företagsportalen. Syftet med det nya namnet är att bättre beskriva innehållet i den förändrade tjänsten.

Via HRT företagsportalen kan du ordna HRT-arbetsreseförmånen, HRT-tjänsteresor, användarrättigheter till stadscyklar, biljettkoder, engångskort och HRT-kort för gemensamt bruk åt dina anställda. Tjänsten är öppen dygnet runt och det kostar ingenting att registrera dig som användare.

Två av våra populäraste tjänster för olika resebehov är HRT-arbetsreseförmånen och HRT-tjänsteresor. Du kan använda båda tjänsterna via Företagsportalen.

HRT-arbetsreseförmånen är avsedd för resor mellan hem och arbetsplats. Arbetsreseförmånen kan beviljas antingen som fortlöpande periodbiljett eller som flexibel Reskassa. För den anställde är arbetsreseförmånen en skattefri förmån. Den anställde har alltid förmånen med sig i HSL-appen.

I vissa arbetsuppgifter är det nödvändigt att resa under arbetsdagen. Tjänsten HRT-tjänsteresor är en behändig lösning för detta behov. Glöm papperskriget med kostnadsfakturor och stressen av att hitta parkeringsplats! Du kan enkelt bevilja de anställda ett valfritt belopp som de kan använda hur de vill. Du faktureras inte för det belopp som förblir outnyttjat.

Och glöm inte våra kostnadsfria tjänster Mina skärmar och Ruttsökningselement! Ruttsökningselementet kan du lägga till på din webbplats för att hjälpa dina kunder att nå ditt företag med kollektivtrafik.

Bekanta dig med HRT företagsportalen >>