HRT:s kunder får biljetter till Dickursby Festivalen till rabattpris

Kunder som har registrerat sig på Min HRT-tjänsten får rabatt på Dickursby Festivalens biljetter och VIP-bemötande i festivalområdet.


HRT vill röra sina kunder utöver vardagsresor även till fester. Dickursby Festivalen är en festival för finsk musik och i genomförandet har man beaktats miljövänligheten. Till följd av dessa och strålande kollektivtrafikförbindelser passar HRT och Dickursby Festivalen naturligt bra ihop. Den urbana festivalen arrangeras 1–3.8.2014 i Sandkulla idrottspark, vid adressen Idrottsvägen 15, Vanda.

Med HRT:s kollektivtrafik kommer man enkelt till festivalområdet och HRT är även med i festandet. HRT har en egen lounge i festivalområdet där våra stamkunder kan friska upp sig genom att visa sitt resekort. I HRT:s eget läktarområde serveras förfriskningar och smårätter.

Under maj månad har Min HRT:s kunder möjligheten att skaffa biljetter till Dickursby Festivalen till förmånligt samarbetspris: endagsbiljetter för fredag eller lördag 35 € (norm. 45 €) och tvådagarsbiljetter 50 € (norm. 65 €). Biljetter finns i begränsat antal så agera snabbt – logga in på Min HRT i överkant av sidan och lös ut din biljett!

Om du inte ännu har registrerat dig som användare av Min HRT, registrera dig här.

Mer information om Dickursby Festivalen

Lägg till ny kommentar

You can post comments after logging in with your HSL account.