Invånarkväll om kollektivtrafiken på Kasbergets församlingssal 23.1

Bussföretaget Nobina Finland Ab och HRT arrangerar en invånarkväll om kollektivtrafiken på torsdagen 23.1 kl. 18-20 på Kasbergets församlingssal på adressen Kaskärrsvägen 2.

Nobina önskar diskussion särskilt om kundservice, eftersom i företaget har inletts arbetsgruppverksamhet med förarna för att utveckla kundservicen. Nobina vill veta hur företaget kunde betjäna sina passagerare ännu bättre, och på invånarkväll är det möjligt att berätta det direkt till förarna, eftersom de också är på plats.

HRT:s kollektivtrafikplanerare är också på plats och med honom kan man diskutera om kollektivtrafikens nuläge och framtid i Hertonäs, Kasberget och på Degerö.

Kommentarer

Nobina eller vilken företag som helst. Hur kan det vara att busschaufförer är så HEMSKT oartiga (både personligen och ute i trafiken)??!!!

Bussar borde inte bara rycka ut i trafiken i sträckor där hastighetsbegränsningen är 80km/t. Det är farligt för oss bilister. Men bussförare gör det ändå, och bara kastar bussen på bilister utan att bry sig om hastighetsbegränsningar.

Det är bara omöjligt att förstå! De har ju en bra, trygg jobb, men ändå har jag sett några av de värsta minen någonsin hos bussförare!!! Vi betalar ju för deras arbete med våra skattepengar.

Värdesätt oss passagerare lite mera, och visa hänsyn till bilister i trafiken!

Lägg till ny kommentar

You can post comments after logging in with your HSL account.