HRT firar: Endast 100 dagar till Ringbanan

På måndagen 23.3 finns endast hundra dagar kvar till öppnande av Ringbanan. På måndagen kommer HRT:s ringbanaräknare i gång i Eliel-hallen på huvudjärnvägsstationen. Räknaren visar hur många dagar finns kvar till öppnande av Ringbanan. Räknaren finns på väggen mittemot huvudingången.

100 päivää kehäradan aloitukseen”Ringbanan är nödvändig för invånare. Helsingfors har länge varit en av de få huvudstäderna där inte finns en spårförbindelse till flygplatsen. Samtidigt är Ringbanan en betydande stadsbana för vandabor och alla som arbetar i Vanda”, säger gruppchef Arttu Kuukankorpi från HRT.

Till heder för de 100 kvarstående dagarna delar HRT ut ringbanaluftballonger kl. 15–18 på Järnvägstorget, Dickursby terminal och på flygplatsen. I Facebook-lotteri på måndagen kan man vinna HRT:s presentkort värt 100 euro.

Reklamkampanj som inleddes 9.3 pågår fortfarande. TV-reklamer avslutades på söndagen 22.3 men ringbanareklamer syns fortfarande i gatubilden och elektroniska medier. TV-reklamen finns till påseende också på YouTube.

Läs mer om Ringbanan och linjenätsförnyelse i Vanda

Lägg till ny kommentar

You can post comments after logging in with your HSL account.