Välkommen till invånarkvällar där linjenätsplan för nordöstra Helsingfors presenteras!

HRT arrangerar två invånarkvällar för att presentera linjenätsplan för nordöstra Helsingfors under vecka 7.

Den första invånarkvällen arrangeras i Stickelvägens skola (Stickelvägen 1) på måndagen 9.2 kl. 18–20. I denna invånarkväll behandlas i första hand linjenätsplaner för Bocksbacka–Staffansslätten–Malm området. Den andra invånarkvällen arrangeras i Jakobacka grundskola (Drågvägen 3) på tisdagen 10.2 kl. 18–20. Denna kväll är linjenätsplaner för Alpbyn–Jakobacka området i huvudrollen.

I båda evenemang hörs två inledningsanföranden av samma innehåll kl. 18 och kl. 19 varefter ca kl. 18.30–19 och kl. 19.30–20 invånarna har möjligheten att bekanta sig med plankartor och diskutera med linjenätsplanerare i smågrupper.

För att vi kunde förutse evenemangens besökare ber vi er att anmäla er till evenemang med denna blankett. Anmälningen är dock inte obligatorisk eller bindande.

HRT har redan fått mycket respons om linjenätsplanen både via HRT:s webbsidor och vid invånarkvällen i Malmhuset 15.1. All respons före slutet av januari läses och analyseras och vid invånarkvällar 9.2 och 10.2 presenteras finslipade plankartor på basis av respons. De nya planutkasten finns till påseende på HRT:s webbsidor under vecka 6.

Lägg till ny kommentar

You can post comments after logging in with your HSL account.