Uppdatera din HSL-app – du kan köpa biljetter till de nya zonerna endast med den nya versionen

För att kunna köpa biljetter i HSL-appen när de nya zonerna har börjat gälla, måste appen uppdateras till en ny version. Se till att batteriet i mobilen inte tar slut under resan eftersom du ska kunna visa upp din biljett t.ex. för en biljettkontrollant under hela din resa.

När de nya zonerna börjar gälla lördagen den 27 april kl. 4.30, kan man endast köpa biljetter med HSL-appen om man har laddat ner den nya version dvs. version 2.0. En del av användarna av appen har aktiverat den automatiska uppdateringen. Om du inte har aktiverat den ska du uppdatera din app antingen via AppStore eller Google Play.

Det blir ändringar i resevillkoren  för HSL-appen i samband med de nya zonerna. I fortsättningen ska biljettkontrollanten och/eller konduktören kunna kontrollera biljetten under hela din resa. Du ska se till att batteriet i din mobil inte tar slut under resan.

Användargränssnittet i HSL-appen uppdateras när de nya zonerna tas i bruk. Appen får en ny funktion, varifrån-vart, som visar vilken biljett gäller för din resa. Också Reseplaneraren visar i samband med ruttsök vilken biljett du behöver.

Du kan köpa enkelbiljetter för barn och vuxna, dygnsbiljetter för 1-7 dygn samt 30-dagarsbiljetter för vuxna och studerande med HSL-appen. Som nyhet i biljettsortimentet är tilläggsbiljetten som du kan använda för att enkelt utvidga periodbiljettens reseområde. Du kan köpa tilläggsbiljetten med HSL-appen om du har köpt din periodbiljett med appen.

Mer information om HSL-appen: hsl.fi/sv/applikation

Ladda ner den nyaste versionen av HSL-appen till en Android-telefon

Ladda ner den nyaste versionen av HSL-appen till en iPhone-telefon

Lägg till ny kommentar

You can post comments after logging in with your HSL account.