För arbetsgivare

Genom att erbjuda stadscykeltjänsten för dina anställda uppmuntrar du dem till att cykla, vilket är ett utmärkt sätt att förbättra hälsan och arbetsförmågan.

Erbjud dina anställda stadscykelförmån

Beställ koder för dina anställda.

Priset är endast 35€/person. Med koderna kan dina anställda köpa abonnemang för hela säsongen i samband med registreringen. 

Stadscykelsäsongen 2022 startade i april och pågår till slutet av oktober.

Stadscykelförmånen som arbetsgivaren erbjuder är en skattefri naturaförmån som är jämförbar med arbetsreseförmånen. Läs mer

Så här beställer du stadscykelförmånen:

1. Beställ koder med blanketten

Fyll i företagsuppgifterna nedan. Med blanketten beställer du koder för dina anställda. Med koderna kan de anställda köpa ett abonnemang för en hel säsong i samband med registreringen. För tilläggsavgifter och eventuella övriga ersättningar ansvarar arbetstagaren själv med sitt eget betalkort.

2. Betala fakturan

Du får fakturan automatiskt till din e-postadress. När du har betalat fakturan skickar stadscykeloperatören förmånskoderna. Oanvända koder återbetalas inte.

3. Ge ut koden till dina anställda

Alla dina anställda använder en och samma kod: när alla koder du beställt har använts, gäller koden inte längre vid betalningen. Stadscykeloperatorn ska skicka dig en lista av alla som har använt koden.

4. Kundservice för stadscyklar

Vänligen ta kontakt med:

CityBike Finland Oy
Tfn. +358 9 425 788 10
Mån–fre kl. 7–19, lör–sön kl. 9–17
contact@citybikefinland.fi

Fyll i beställningsblanketten