För arbetsgivare

Genom att erbjuda stadscykeltjänsten för dina anställda uppmuntrar du dem till att cykla, vilket är ett utmärkt sätt att förbättra hälsan och arbetsförmågan

Ge stadscykelförmån för dina anställda

Beställ koder för dina anställda. Med koderna kan de anställda köpa ett abonnemang för en hel säsong i samband med registreringen. 

Stadscykelförmånen som arbetsgivaren ger till anställda ingår arbetsreseförmånen och är en skattefri naturaförmån fram till 3 400 euro.
Läs mer

Så här beställer du stadscykelförmånen:

1. Beställ koder med blanketten

Fyll i företagsuppgifterna nedan. Med blanketten beställer du koder för dina anställda. Med koderna kan de anställda köpa ett abonnemang för en hel säsong i samband med registreringen. För tilläggsavgifter och eventuella övriga ersättningar ansvarar arbetstagaren själv med sitt eget betalkort.

2. Betala fakturan

Du får fakturan automatiskt till din e-postadress. När du har betalat fakturan skickar stadscykeloperatören förmånskoderna. Oanvända koder återbetalas inte.

3. Ge ut koden till dina anställda

Alla dina anställda använder en och samma kod: när alla koder du beställt har använts, gäller koden inte längre vid betalningen. Stadscykeloperatorn ska skicka dig en lista av alla som har använt koden.

4. Kundservice för stadscyklar

Vänligen ta kontakt med:

CityBike Finland Oy
Tfn. +358 9 425 788 10
Mån–fre kl. 7–19, lör–sön kl. 9–17
contact@citybikefinland.fi