Hållplatsförändringar för linjerna 18, 65, 166B och 165N i Köklax fr.o.m. 18.8

Den 18 augusti sker det hållplatsförändringar för linjerna 18, 65, 166B och 165N i Köklax.

Linje 18 kör i riktning Hagalund – Köklax till hållplatsen som ligger på samma sida som Lidl. Hållplatsen är både ankomst- och avgångshållplats. Från hållplatsen kör linje 18 i riktning Köklax – Hagalund via en tillfällig rondell och fortsätter sedan sin vanliga rutt.

Linjae 65 kör i riktning Esboviken – Köklax via den tillfälliga rondellen och stannar på en tillfällig hållplats vid rondellen. Hållplatsen är både ankomst- och avgångshållplats. Linje 65 kör i riktning Köklax – Esboviken via rondellen och fortsätter sedan sin vanliga rutt.

Linje 166B kör i riktning Glasdalen – Köklax till Shells obemannade bensinstation och vidare till hållplatsen som ligger på samma sida som Lidl. Hållplatsen är både ankomst- och avgångshållplats. Linje 166B kör via den tillfälliga rondellen och fortsätter sedan sin vanliga rutt. I riktning Köklax – Glasdalen kör linjen till hållplatsen som ligger på samma sida som Lidl. Hållplatsen är både ankomst- och avgångshållplats.

Linje 165N kör i riktning Helsingfors – Köklax - Helsingfors via den tillfälliga rondellen och stannar på den tillfälliga hållplatsen vid rondellen. Hållplatsen är både ankomst- och avgångshållplats.