Olet täällä

Rakenne ja ulkoasu

Esimerkki kampanjasivusta

HSL:n kampanjasivulle on valittavana useita eri rakenteita, joiden mukaisesti kampanjasivusto kootaan. Rakenteen sisällä elementtien paikkaa voi vaihdella varsin vapaasti, jolloin samalla rakenteella voi saada hyvinkin erinäköisiä sivuja.

Esimerkkikuvan (Tilaa matkakortti kotiin kuljetettuna. Kokeile 2 viikkoa 0 €.) sivu on koottu "HSL Two column bricks" -rakenteen mukaisesti. Siinä bannerin ihanteellinen leveys on 1 200 pikseliä ja korkeus 400 pikseliä. HSL:n logo tulee automaattisesti, joten sen paikkaa ei voi vaihtaa. Kampanjasivu on muun HSL.fi-sivuston tapaan responsiivinen.

Nämä samat vaihtoehdot sivun rakenteelle ovat valittavina kaikille kampanjasivulle, myös "Kiitos tilauksestasi" -sivulle sekä kampanjan päättymisestä ilmoittavalle sivulle.

Sivun värit ovat valittavina HSL:n värien mukaisesti. Värit voi valita koko sivun taustalle, kampanjaosion taustalle, tekstille, lomakkeen tekstille ja lomakkeen painikkeelle. Lisäksi kampanjaosioon voidaan liittää taustakuva. Kampanjaosion taustakuva sijoitetaan vasempaan alakulmaan. Kuvan leveyden tulee olla enintään 1 200 pikseliä.

Kampanjasivulle voidaan liittää linkki sivun tulostukseen ja sosiaalisen median jakotoiminnallisuudet (Facebook, Twitter). Sivulle on mahdollista upottaa esimerkiksi YouTube-video.

HSL:n yhteistyökumppani toimittaa HSL:lle sivulle tulevat elementit ja layout-kuvan sivusta. HSL luo sivun ja toiminnallisuuden esimerkiksi lomakkeen tallentamiseen ja käsittelyyn.

 

Kampanjasivun rakennevaihtoehdot