Yhden asian julisteita

Yhden asian julisteita

Myyvä informaatiojuliste on huomiota herättävä ja värikäs yhteen viestiin/tuotteeseen keskittyvä juliste, jossa yhdistyy koukuttava copy ja yksinkertainen kuvitus.

Välimuotona markkinointiviestinnän ja puhtaan matkustajainformaation välillä on erikoisluokka julisteita, joiden on tarkotus viestiä selkeästi ja aikaa kestävällä tavalla HSL:n palveluista.

Suunnittelu

Suunnittelu

Myyvät informaatiojulisteet suunnitellaan voimakkaan informatiivisella HSL-tyylillä isoja tekstikokoja, pelkistettyjä kuvia ja voimakkaita väripintoja korostaen.

Jotta ajan myötä syntyy tunnistettava kokonaiskonsepti, julistepohja on aina sama – HSL:n peruspohja, johon on lisätty pisterasteri kehykseen ja ääriviiva kehyksen ja tasavärisen taustan välillä.

Tekstisisällöillä, väreillä ja kuvilla luodaan vaihtelua eri viestien välille.

Copy

Copy

Kuvitus

Kuvitus

Kuvitustyyli on HSL:n ominta yksinkertaista ääriviivapiirustusta, joka muistuttaa sekä HSL:n ikoneja että ulkopuolisilta kuvittajilta tilattua HSL-tyyliä (Rami Niemi, Vesa Sammalisto).

Kuvat ovat selkeän yksinkertaisia positiivisella vireellä.

Katso tarkemmat kuvitusohjeet täältä

Esimerkkejä variaatioista

Esimerkkejä variaatioista

Samanlaista estetiikkaa käytetään tiedotettaessa uusista palveluista ja erikoiseduista, jos ei ole tarpeen tehdä kokonaista mainoskampanjaa.

Esimerkkejä variaatioista
Esimerkkejä variaatioista
Takaisin ylös