Olet täällä

Pyöräikoni

Pyöräikoni

Pyöräikoni on pääkaupunkiseudun pyöräilyn tunnus, jota käytetään viestinnässä ja pyöräilypalveluiden tunnisteena. Sillä voi merkitä kalusteita ja sitä voi käyttää kuvituksen osana. Pyöräikonia voidaan käyttää tunnisteena sellaisenaan tai sitten kehyksen kanssa. Mikäli pyöräikoni ei ole käytössä viestinnässä muualla, se sijoitetaan verkko-osoitteen perään. Pyöräikonin väritys Viestinnässä pyöräikoni on yleensä keltainen tai viestintämateriaalin tekstin värinen sekä värillisillä taustoilla valkoinen. Mustaa käytetään niissä tapauksissa, joissa värejä ei ole mahdollista käyttää. Kuvituksissa pyöräikoni voi olla minkä tahansa värinen.

Kehystetty pyöräikoni

Kehystetty pyöräikoni

Kehystetty versio Pyöräikonista käytetään kehystettyä versiota silloin, kun halutaan tehdä erottelua eri liikennemuotojen kesken tai silloin, kun halutaan korostaa kylttimäisyyttä.

Pisteviivapyörä

Pisteviivapyörä

Pisteviivapyörä Pyöräikonista on tehty myös pisteviivalla kuvitettu versio, pisteviivapyörä. Pisteviivapyörää voi halutessaan käyttää suurikokoisena tilassa, kiinteissä rakenteissa ja kalusteissa.

Suoja-alue

Suoja-alue