Auton vapaapäivä houkutteli joukkoliikenneseikkailuun

Auton vapaapäivä sunnuntaina 22.9. lisäsi lipunmyyntiä ja HSL:n joukkoliikenneseikkailukin veti mukavasti väkeä.

Sunnuntaina 22.9. vietettiin kansainvälistä Auton vapaapäivää. Kiittääkseen matkustajia viisaasta liikkumisvalinnasta HSL tarjosi heille joukkoliikenneseikkailun. Sen ideana oli avata matkakortilla ovia, joita yleisö harvoin pääsee aukomaan, muun muassa metrovalvomoon ja raitiovaunuvarikolle. 

Seikkailun rasteilla kävi lähes 400 henkeä. Suosituin vierailukohde oli Elielin aukiolle parkkeerattu HSL:n Kutsuplus-bussi, jonka palveluun ja tekniikkaan kävijät pääsivät tutustumaan. Toiseksi eniten kävijöitä keräsi Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha ja kolmannelle sijalle pääsi Koneen pääkonttorin torni Espoon Keilaniemessä.

Kerta- ja arvoliput olivat alennuksessa ja niitä myytiin noin 91 000, lähes 20 prosenttia enemmän kuin syyskuun sunnuntaina tavallisesti. Eniten myynti kasvoi lähiseutu- ja seutulipuissa.

Joka sadas seikkailupäivänä kohteella matkakorttinsa leimannut palkittiin 20 euron lahjakortilla. Kaikkien vähintään kahdessa kohteessa käyneiden kesken arvottiin kuukauden matkat kuudelle henkilölle.

20 euron lahjakortin saivat
Jouni Mettälä, Helsinki
Tina Lauritsen, Vantaa
Heikki Salko, Espoo

Kuukauden matkat voittivat 
Ann-Marie Harhio, Helsinki
Antti Hirsaho, Helsinki
Raila Hoivanen, Helsinki
Tiia Korhonen, Helsinki
Sebastian Salonranta, Helsinki
Kristian Sturt, Helsinki

HSL onnittelee voittajia.

 

Kommentit

Laskekaa oikeasti niitä lippujen hintoja, ihan naurettavan alhaiselle tasolle, niin meikäläinen lopettaa pummilla kulkemisen! Aion pummilla kulkemisen lisäksi syljeskellä metrojunien lattioille, räjäyttää savupommin bussilinjalla 550, väärentää tekstarilippuja, kuseskella metroasemien vessojen lattialle, iltamyöhään paskoa bussiin tai ratikkaan, nousta bussiin takaovesta luvatta ilman lippua, potkia metrojunaa sen lähtiessä liikkeelle ym. Haluan ilmaisen joukkoliikenteen ja haluan säästää rahaa, joten kuljen BUMMILLA BUMMI

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.