HSL ja Helsinki Cup kutsuvat jalkapalloturnauksiin joukkoliikenteellä

Helsinki Cup pelataan Helsingissä 8.–13. heinäkuuta. Kaikille kisapaikoille pääsee kätevästi joukkoliikenteellä – ja samalla välttyy ruuhkilta ja parkkihuolilta.

Hesa Cup, yksi Euroopan suurimmista lasten ja nuorten jalkapalloturnauksista, pelataan nyt jo 38. kerran. Kisapaikalle odotetaan noin 950 juniorijoukkuetta 13 eri maasta. Tämä tarkoittaa 19 000 pelaajaa huoltojoukkoineen. Osallistuvien maiden joukossa ovat mm. Islanti, Mexico, Tansania, Brasilia, Ranska Libanon, Intia.

Otteluita pelataan eri puolilla Helsinkiä, ja tänä vuonna mukana on myös juhlavuottaan viettävä Helsingin Olympiastadion. Kaikille pelinurmille pääsee kätevästi joukkoliikenteen kyydissä. Parhaat reitit löytyvät Reittioppaasta. HSL on myöntänyt Helsinki Cupin järjestelyihin osallistuville ja osalle pelaajista vapaan matkustusoikeuden, koska haluaa kannustaa osallistujia joukkoliikenteen käyttöön turnauksen aikana.

Kisamatkalle Helsinkiin tulevien kannattaa hankkia vuorokausilippu, jos aikoo matkustaa useita kertoja yhden tai useamman kisapäivän aikana. Lipun voimassaoloajaksi voi valita 1–7 vuorokautta. Lippuja on saatavissa HSL:n lippuautomaateista sekä esimerkiksi R-kioskeista pääkaupunkiseudulla. Lippuja on erikseen Helsingin alueella ja koko pääkaupunkiseudulla tehtäviä matkoja varten. Lippu kelpaa kaikissa joukkoliikennevälineissä.

Lue lisää vuorokausilipusta.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.