Tutkimusmatkaajat kirjoittavat blogia Kutsuplus-kyydeistä

Kutsuplus vie kirpputorille, kokoukseen, vaateostoksille tai ensi-iltaan. HSL lähettää bloggaajat ja julkisuuden henkilöt tutkimusmatkalle kokeilemaan uudenlaista palvelua.

Kampanjaan osallistuvat blogi-kirjoittajat ja julkisuuden henkilöt kokeilevat Kutsuplus-palvelua ja kirjoittavat koeajostaan yhden matkan mittaisen kohtauksen Kutsuplus-blogiin. Oman kirjoituksensa ovat jo julkaisseet apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri ja Patrik Maltusch sekä joukko muita nimekkäitä bloggaajia. Tutkimusmatkalle ovat lupautuneet myös kansanedustaja Mikael Jungner, nuorisotoimenjohtaja Tommi Laitio, toimittaja Eeva-Kaisa Mölsä ja lumilautailija Eero Ettala.

Leijonasydän-elokuvan tähdet matkasivat ensi-iltaan Kutsuplussan kyydissä. Mihin sinä matkustaisit? HSL kutsuu kaikkia uudesta palvelusta kiinnostuneita kertomaan, mihin he matkustaisivat Kutsuplussalla. Osallistuneiden kesken arvotaan 100 Kutsuplus-matkaa. Vastausaikaa on 5. joulukuuta saakka.

Kutsuplus-kyyti tilataan etukäteen verkossa

Kutsuplus on älykästä kutsujoukkoliikennettä, jossa pikkubussi kuljettaa suunnilleen samaan suuntaan menossa olevia matkustajia. Matka tilataan osoitteessa kutsuplus.fi ennen lähtöä, ja pikkubussi noutaa matkustajan lähimmältä pysäkiltä ja vie sovitulle pysäkille.  Matka maksetaan tilauksen yhteydessä palveluun kuuluvasta Matkakukkarosta.

Kutsuplus tarjoaa vaihdottomat matkat ilman parkkihuolia, joten sillä on kätevä kulkea esimerkiksi työ- ja asiointimatkat, ostos- ja harrastusmatkat tai muut matkat, joihin ei löydy vaihdotonta yhteyttä. Pysäkkejä on yli tuhat ja niiden verkosto tihenee jatkuvasti.

Kutsuplus-bussit liikennöivät pääosin Kehä I:n eteläpuolella arkisin klo 7.30–18.30. Palveluaika laajenee marraskuussa, kun viisi uutta autoa aloittaa liikennöinnin. Sen jälkeen liikennöintiaika on klo 6–23.

Lisätietoja: ryhmäpäällikkö Kari Rissanen, puh. 0400 608 195 ja viestintä- ja markkinointijohtaja Mari Flink, puh. 040 715 0440
www.kutsuplus.fi

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.