Kutsuplus palvelee nyt puoleenyöhön asti

HSL:n Kutsuplus-bussien liikennöintiaika piteni maanantaista 3.11. alkaen tunnilla. Palvelun suosio on kasvanut jatkuvasti.

Kutsuplus palvelee nyt maanantaista perjantaihin klo 6 - 24. Aamulla matkatilauksia voi tehdä klo 5.45 lähtien.

Asiakkaan tarpeen mukaan räätälöityjen, pysäkiltä pysäkille kuljettavien Kutsuplus-kyytien suosio kasvaa hyvää vauhtia. Elokuussa tehtiin 5 861 matkaa, syyskuussa 7 201 ja lokakuussa jo 8 636 matkaa. Viime toukokuusta matkamäärä on kasvanut 94 prosentilla.

Rekisteröityneitä Kutsuplus-palvelun käyttäjiä on jo yli 17 000. Suosiotaan on kasvattanut myös tekstiviestitilaus, jolla matkustaminen onnistuu ilman rekisteröitymistä.

Käyttäjät antavat Kutsuplussasta valtaosin kiittävää palautetta. Palvelua myös kehitetään jatkuvasti palautteiden perusteella, ja muun muassa palveluajan pidentäminen on ollut asiakkaiden toivelistalla.

Uudenlainen, kysyntäohjautuva Kutsuplus on herättänyt laajasti huomiota ja kerännyt kiitosta eri toimijoilta. Viimeksi lokakuun alkupuolella Kutsuplus-palvelu palkittiin Suomen parhaana asiakastekona. Palkinnon jakoi asiakkuuskokemusten johtamisen ammattilaisten yhteisö CXPA Finland.
 

Kommentit

Toivottavasti kutsuplussan rahoituskin tulee vain Kehä ykkösen sisäpuolella asuvilta, kun ei se muita palvelekaan.

En minä sitä haluaisi maksaa, mutta minkäs teet, sitä tuetaan sen maksujärjestelmän, sekä lipputuloilla yleisesti.

T. kehäkolmen ulko/sisäpuolella.

Aluerajaksi mielummin kehä 3, kuin nykyinen kehä 1 - jo se olisi merkittävä parannus !!!

Kutsuplus olisi hyvä jos sillä pääsisi myös lauantaisin ja sunnuntaisin.

Onko Kutsuplussan palvelualue laajenemassa vielä? Vuosaaressa asuvana palvelua tulisi käytettyä useinkin, jos sillä pääsisi liikkeelle kotoa.

Palvelualuetta laajennetaan asteittain. Merkittävät laajennukset voidaan toteuttaa vasta, kun palveluun saadaan lisää autoja. Päätöksiä ei toistaiseksi ole, ne edellyttävät HSL:n jäsenkuntien hyväksyntää. HSL:n tavoitteena on lisätä automäärää 45:een vuoden 2016 alkuun mennessä ja sataan vuoden 2017 alkuun mennessä.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.