Matkakortti avaa ovet Tikkurila Festivaalin HSL loungeen

Tikkurila Festivaali järjestetään 1.–3.8. HSL tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden nauttia tunnelmasta aitiopaikalta: matkakortilla pääset festarialueen HSL loungeen.

HSL haluaa liikuttaa asiakkaitaan arkimatkojen lisäksi myös juhliin. Tikkurila Festivaali on kotimaisen musiikin festivaali, joka on ottanut toteutuksessa huomioon ympäristöystävällisyyden. Näiden ja loistavien joukkoliikenneyhteyksien johdosta HSL ja Tikkurila Festivaali sopivat hyvin yhteen. Urbaani festivaali järjestetään 1.-3.8.2014 Hiekkaharjun urheilupuiston alueella, osoitteessa Urheilutie 15, Vantaa.

HSL liikuttaa kansan festivaalille ja on myös juhlinnassa mukana. HSL:llä on oma HSL lounge festivaalialueella, jonne vakiasiakkaamme pääsevät virkistäytymään vihreää matkakorttia näyttämällä. HSL:n omalla katsomoalueella on tarjolla virvokkeita ja naposteltavaa.

Lisätietoa Tikkurila Festivaaleista

Kommentit

Kiitos mahtavasta loungesta ja tarjoiluista! Ystävällisiä iloisia tyttöjä tarjoilemassa poppareita ja juomaa! Kymmenen plus HSL:lle tästä loungesta ja henkilökunnalle ystävällisestä palvelusta!

HSL lounge oli aivan mahtava! Ihana nurmikko, tarpeeksi vilttejä ja tyynyjä ja parasta että pääsi varjoon. Todella ystävällisiä tyttöjä palvelemassa asiakkaita. Popparit ja flush-juoma tekivät kauppansa!
10/10 pistettä HSL:lle!

Upea juttu, että teillä oli lounge. Hyvä katsomo, ei juurikaan vessajonoja ja todella, todella ystävällistä henkilökuntaa. Kiitos paljon!

Saako HSL-Lippuja vielä ostaa ??

Miten tällaisen HSL-lipun saa ostettua??

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.