Vietä syyskuun hauskin ilta Linnanmäellä

HSL järjestää matkakorttiasiakkailleen edullisen Linnanmäki-illan Auton vapaapäivänä maanantaina 22.9. Tule viettämään sitä yhdessä perheesi ja ystäviesi kanssa!

HSL:n matkakorttiasiakkaat saavat iltahupiranneketta vastaavat liput 5 eurolla (norm. 28 €). Asiakas voi ostaa itselleen yhteensä neljä lippua. Liput ostetaan Oma HSL -palvelussa, johon vaaditaan rekisteröityminen. Liput on ostettava etukäteen, sillä niitä ei myydä portilla. Rekisteröidy Oma HSL -palveluun ja osta liput. Jos olet jo rekisteröinyt Oma HSL -palveluun, kirjaudu sisään sivun ylälaidasta. Alle 2-vuotiaat pääsevät Lintsi-iltaan ilmaiseksi.

Laitteet ovat avoinna klo 18-21, ja portit Linnanmäelle aukeavat klo 17.30. Paikalle kannattaa saapua joukkoliikenteellä tai pyörällä. Pyörän voi jättää maksuttomaan, vartioituun fillariparkkiin.

Tervetuloa huvittelemaan Lintsille!

Lintsi-ilta on loppuunmyyty.

Kommentit

Hei olen ostanut 2 lippua tälle päivälle. Tämä päivä on sateinen valitettavasti, voiko liput palauttaa ja saako rahat takaisin?

Hei!

Myynnissä 2kpl lippuja ostohintaan! Maksu käteisellä.
Halukkaat laittakaa viestiä: jakite-@hotmail.com

Ps. Liput voi hakea keskustasta (Stockmannin lähettyviltä)

Pystyn myymään myös 2kpl + 2kpl erissä, kun ostimme nämä kahdella eri ostotapahtumalla.

Vielä neljä lippua myynnissä, viimehetken lähtöongelmista johtuen. Voin lähettä sähköpostiin, maksut Nordea, Osuuspankki tai Mobilepay. Huuto.net kohde 331382236.

Ihmeen paljon täällä on valitusta siitä, ettei lippuja saa viime hetkellä... Tiedote tästä on tullut viikkoja sitten ja siinä kehotettiin toimimaan heti kun liput tulevat myyntiin, koska lippuja on rajoitettu määrä. Ei sinne koko Suomi mahdu samaan aikaan, joku rajahan yksityistilaisuudessa no. Emmehän myöskään halua vain jonottaa koko iltaa siksi, että tilaisuus on ylibuukattu. Nopeat syövät, hitaat eivät. Daa!

Vuoden surkein sää osui tietenkin tälle päivälle ja pahenee vaan. Illaksi luvattu rankkasadetta ja todella kovaa tuulta.. Voi kun onnistuisi siirtämään tämän Lintsipäivän vaikka huomiselle.

nimenomaan ois paljon parempi ni ei mee hukkaaa noi liput..

olisi tietenkin ollut mukavaa, että hsl asiakkaille olisi riittänyt näitä lippuja.....

Ei kyllä mitään tuolla etusivulla näy. ?

Laitoin sulle @-mailia! vastailehan pian.

Enpä saanu edes ostettua lippuja vaikka ne. 2min sähköpostista yritin tilata

Tahtoisin ostaa kolme lippua tapahtumaan, jos sinulla on myynnissä!! Voit laittaa liput sähköpostilla eveliina.hietakymi@gmail.com, niin sovitaan maksamisesta samalla.
Olen pari päivää kytännyt lippuja, että onhan vielä jäljellä. Nyt kun sain lopullisen tiedon lähtijöistä, niin liput ilmeisesti loppuunmyytyjä :(

Pääseekö sisään todellakin vasta klo 17.30 alkaen? Entä ovatko molemmat sisäänkäynnit käytössä? Ja tulostettu lippu pitää olla jo portilla mukana? Saako rannekkeen portilta vai pitääkö sisällä vielä erikseen jonottaa ranneketta?

Oi, ostin lapsille ja itseni mentävä mukaan valvomaan! En tajunnut ostaa itselleni ja neljä jo ostin. Voiko joku myydä yhden?

Pääseekö (jo aikaisemmin hankitulla) rannekkeella sisään?

Onko kellään ylimääräisiä lippuja myynnissä? Haluaisin ostaa 2kpl. Tiedotteessa ei oltu mainittu, että lippujen myynti voi sulkeutua jo ennen tapahtumapäivää.

Mulla kaksi lippua. Laita viesti mikumiku@luukku.com
Maksu ehtii enää nordeasta. Voin myydä huutiksen kautta jos tuntuu turvallisemmalta

Onko pakko kopioda koska haluisin tehdä kännykästä ei ole kopio konetta

Sitä haluisin kysyy että ostin liput mutten saanut mitään koodia puhelimeen eikä sähköpostiin tullut mitään miten saan nyt ostamani lipuista jonkun kuitin tai koodin? ja mistä liput voi sitten hakea?

onko liput jo myyty loppuun?

Elikkäs onko liput myyty loppuun? koska minulle tuli että ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt?

Hei miksi ei pysty ostamaan enää lippuja. Se vain ilmoittaa että myynti aika on loppu. eihän tässä pitänyt olla myynti aikaa. tai jos on niin se pitää ilmoittaa asiakkaille, koska olisin eilen ostanut liput mutta ne vaatikin enemmän pankkitietoja kuin isän kanssa luultiin ja nyt kun sain tänään ne tiedot nii siinä väitetään että myyntiaika on loppu. Kertokaa ihmeessä ensi kerralla myyntiaikojen loppumispäivät ettei ihmiset jätä ostamisia viime tinkaan!!

Sivut

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.