Kiskotöistä poikkeusreittejä raitioliikenteelle 6.-12.7.

Kaisaniemenkadun kiskotyöt aiheuttavat 6.-12.7. poikkeusliikennettä raitiovaunuille 3, 6, 6T ja 9.

Raitiolinjat 3,6,6T ja 9 liikennöivät maanantaiaamusta 6.7 alkaen sunnuntaihin 12.7. asti Kaisaniemenkadun sijasta Kruununhaan kautta reittiä Liisankatu-Snellmaninkatu-Aleksanterinkatu. Linjat 3,6 ja 6T jatkavat Aleksanterinkatua Mannerheimintielle ja edelleen omille reiteilleen. Linja 9 palaa Aleksilta Mikonkatua pitkin Kaivokadulle.

Kaikilta linjoilta jäävät pois käytöstä Kaisaniemenkadun pysäkkiparit ”Varsanpuistikko” (0305 ja 0306) sekä ”Kaisaniemi” (0303 ja 0304). Linjoilta 3, 6 ja 6T jäävät pois käytöstä myös Kaivokadun pysäkit ”Rautatieasema” (0301) sekä ”Kaivokatu” (0302).
 

Kartta poikkeusliikenteestä 6.-12.7.

 

Kiskotyöt tuovat ruuhkia Kaisaniemeen
 

Myös autoilijoiden, pyöräilijöiden ja jalankulkijoiden on syytä varautua ratatöiden vuoksi liikenteen poikkeusjärjestelyihin ja ruuhkiin 4.-17.7.2015. Järjestelyt ovat voimassa Unioninkadulla välillä Liisankatu – Pitkäsilta sekä Kaisaniemenkadulla välillä Vilhonkatu – Liisankatu.

Autoilijoiden kannattaa käyttää mahdollisuuksien mukaan korvaavia kiertoreittejä.

Moottoriajoneuvot: Kaisaniemenrannasta ja Siltasaarenrannasta tultaessa pakollinen ajosuunta on oikealle. Työmaan kohdalla katu kapenee paikoitellen yksikaistaiseksi.

Polkupyöräilijät ja jalankulkijat: Suojatiet suljetaan työmaan kohdalla ja kevyt liikenne ohjataan viereisten suojateiden kautta.

Unioninkadun ja Kaisaniemenkadun kiskonvaihtotyöt ovat jatkoa viime kesän urakoille. Työn tilaa HKL ja urakoitsijana toimii Lemminkäinen.

Urakoitsija pahoittelee töistä aiheutuvaa mahdollista haittaa.


 

 

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.