HSL Mobiililipun saa nyt kaikkiin älypuhelimiin - iOS-puhelimien sovellus julkaistiin tänään

HSL Mobiililippu -sovelluksen voi nyt ladata kaikkiin älypuhelimiin.

HSL julkaisi tänään mobiililippusovelluksen myös iOS-puhelimille. Jo aiemmin maksuttoman sovelluksen on voinut ladata Android- ja Windows Phone -puhelimiin.

”HSL Mobiililippu on helppo tapa päästä matkaan. Maksuttomalla sovelluksella voi ostaa lipun kaikille matkustusalueille, ja lippu kelpaa kaikissa HSL-alueen liikennevälineissä”, sanoo ryhmäpäällikkö Risto Vaattovaara HSL:n Matkustajapalvelut-osastolta.

Kaikille HSL:n vyöhykkeille – Helsinki, Espoo ja Kauniainen, Vantaa, Kerava ja Sipoo, Kirkkonummi sekä seutu, lähiseutu 2 ja lähiseutu 3 – on oma kertalippunsa. Kertalipun voi ostaa Soneran, Elisan, DNA:n ja näiden tytäryhtiöiden liittymistä. Lippu veloitetaan puhelinlaskulla.

”Kaikilla on nyt lippuautomaatti taskussaan”, sanoo Vaattovaara.

HSL Mobiililippu -sovelluksella tilattava kertalippu on samanhintainen kuin kuljettajalta tai konduktööriltä ostettava kertalippu. Mobiililippu näytetään bussissa kuljettajalle. Muissa liikennevälineissä – metrossa, raitiovaunuissa, lähijunissa ja Suomenlinnan lautalla – mobiililippu näytetään pyydettäessä konduktöörille tai matkalipuntarkastajalle.

HSL Mobiililippu -sovelluksella ostettujen sisäisten ja seutulippujen vaihtoaika on 80 minuuttia ostohetkestä. Koko HSL-alueella kelpaava lähiseutu 3 -mobiililippu on voimassa 100 minuuttia. Lippu on ostettava ja sen pitää saapua HSL Mobiililippu -sovellukseen ennen kuin matkustaja astuu liikennevälineeseen tai metron tai Suomenlinnan lautan laiturialueelle.

HSL Mobiililippu on osa HSL:n digijulkistusten sarjaa, joka käynnistyi marraskuussa verkkokaupan ja sähköisen asiakasohjelman avautumisella. Tämän vuoden aikana HSL tuo asiakkaidensa käyttöön kaupunkipyörien digipalvelut, mobiililipun seuraavan version ja uusia maksutapoja sekä täysin reaaliaikaisen liikennetiedon koko HSL-alueelle. Matkakortin lataus onnistuu verkkokaupassa arviolta vuoden 2017 alussa. HSL kehittää aktiivisesti digipalveluitaan ja etsii jatkuvasti yhteistyömahdollisuuksia alan muiden toimijoiden kanssa.

HSL Mobiililippu -sovelluksen latauslinkit:

iOS-käyttöjärjestelmän 8.0- ja sitä uudemmille versioille:

https://itunes.apple.com/fi/app/hsl-mobiililippu/id1078566902

Android-puhelimet:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hsl.mobiililippu

Windows 10:

https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh1ndz7

Windows Phone 8.1 ja aikaisempi:

http://windowsphone.com/s?appid=0b125771-125f-4327-8aa4-f1fef27b35e2

Kommentit

4 klikkausta saadaksesi sen saman lipun minkä tilaat aina. kun tämän pitäisi sujua yhdellä tai vähintään 2 klikkauksella ja välissä pitää vielä vähän odotella. oletteko ikinä kuulut oletus asetuksista. sen lisäks se on käsittämättömän hidas. nordean appista ehtii tulla ilmoitus maksusta ja tämä ohjelma vielä odottelee serveriltä vastausta vielä pitkän aikaa sen jälkeen, mikä on sangen turhauttavaa kun yrittää päästä bussiin. http://tutuapphelpervip.com/

Tämän jutun otsikossa on virhe.

Sovellus EI toimi paria vuotta vanhemmissa iPhoneissa, koska niihin ei saa iOS 8:a.

Sovelluskehittäjillä on aina uusimman vehkeet ja softat. Ja jos tilaaja ei osaa pyytää (vaatia) sovelluksilta yhteensopivuutta vanhempien laitteiden kanssa, niin sitten sovelluksista ei tehdä kuin uusimpiin laitteisiin sopiva versio. Usein ei ole edes kysymys mistään muusta kuin että eipä tullut mieleen. Voi voi.

Windblowsillekin on näköjään kaksi eri versiota.

I can reduce costs of exchanging HSL cards (distribution of cards to households at SmartPaper.fi mass letters without costs - like utility bills, with library cards...) Please get in touch with me if interested: we save n. 150 M EUR p.A. in postage costs of utility bills.

Milloin mobiili lippu tulee myös kotimaiseen Sailfish käyttöjärjestelmällä toimiviin Jolla puhelimiin?? Se on paras älypuhelimien käyttöjärjestelmä

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.