HSL ja taitoluistelun MM2017-kilpailu tekevät yhteistyötä

Taitoluistelun MM2017-kilpailu ja Helsingin seudun liikenne HSL tekevät yhteistyötä maalis-huhtikuun vaiheessa käytävissä MM-kilpailuissa, jonne odotetaan 65 000 katsojaa. MM-kilpailut luistellaan 29.3.-2.4. Hartwall Arenalla, jonne on erinomaiset liikenneyhteydet niin pääkaupunkiseudulta kuin ympäri Suomeakin. Sekä kisaorganisaatio että HSL toivovat, että katsojat tulevat paikalle joukkoliikenteellä.

Taitoluistelun MM-kilpailu on Suomi100-juhlavuoden merkittävin urheilutapahtuma pääkaupunkiseudulla. HSL tukee tapahtumaa myöntämällä vapaan matkustusoikeuden seutuliikenteeseen kaikille kilpailujen tuhannelle akkreditoituneelle eli kilpailijoille, toimitsijoille ja vapaaehtoisille. Lisäksi HSL järjestää tarvittaessa lisäliikennettä kilpailujen aikaan.

Vastineeksi tuestaan HSL saa näkyvyyttä MM2017-kilpailun markkinointiviestinnässä ja vapaalippuja kilpailuihin arvottavaksi kanta-asiakkailleen. Ensimmäiseen arvontaan voi osallistua 5.–31.1.2017 osoitteessa www.hsl.fi/asiakasedut

 ”HSL:n tavoitteena on, että joukkoliikenne on ykkösvalinta myös vapaa-ajan matkoilla. Liikkuminen HSL-alueen suurtapahtumiin sujuu parhaiten joukkoliikenteellä ja teemme parhaamme, jotta taitoluistelun MM-kisoihin tulijoiden liikkuminen olisi helppoa ja sujuvaa ”, kertoo HSL:n osastonjohtaja Mari Flink.

”Taitoluistelun MM-kilpailu pyrkii toiminnallaan tukemaan vihreitä arvoja ja vähentämään ympäristölle tapahtumasta aiheutuvaa kuormaa. MM-kilpailu sekä HSL toivovat katsojien saapuvan Hartwall Arenalle joukkoliikennettä käyttäen”, jatkaa MM-kilpailun pääsihteeri Henri Nordenswan.

Taitoluistelun MM-kilpailut luistellaan Helsingin Hartwall Arenalla 29.3.−2.4.2017. Viisipäiväisellä tapahtumalla on huima medianäkyvyys. Kilpailuihin saapuu arviolta 400 lehdistön edustajaa ja televisioiden äärellä jännittää yhteensä noin 300 miljoonaa katsojaa.

Kommentit

Kun omat yhteydet on viety aivan älyttömiksi niin jouduimme ostamaan auton, että arki toimisi. HSL ei todellakaan edistä julkisten liikennevälineiden käyttöä vaan päin vastoin. Joku on kuitenkin esittänyt tätä (kin) hallitukselle, joka sen on hyväksynyt. Hallituksen kokoomuksen jäsenille tiedoksi, että heitin puolueellene hyvästit, teillä eikä HSL:llä ole mitään käsitystä ihmisten julkisen liikenteen arjesta tämän päivän Helsingissä.

Hyvä asiakas,

Ymmärrän närkästyksesi. HSL ei kuitenkaan tue suurtapahtumia saadakseen näkyvyyttä tai ostaakseen markkinointiviestintää. HSL:n tuki annetaan harkinnanvaraisesti suurtapahtumaan akkreditoituneille ja tapahtuman on täytettävä seuraavat kriteerit: tapahtumaan osallistuu yli 1000 henkilöä ja se on merkittävä urheilu-, kulttuuri- tai tieteellinen tapahtuma, joukkoliikennekongressi tai yhteiskunnallisesti merkittävä tapahtuma, johon vähintään yksi HSL:n jäsenkunnista osallistuu. Nämä kriteerit on HSL:n hallitus aikanaan vahvistunut. Lippuyhteistyön tavoitteena suurtapahtuman onnistumisen tukeminen ja joukkoliikenteen käytön edistäminen. Tapahtumat tuovat Helsingin seudulle paljon matkailijoita ja tavoitteenamme on saada nämä matkailijat joukkoliikenteen maksaviksi asiakkaiksi.

Suurtapahtumien vapaa matkustusoikeus: https://www.hsl.fi/ohjeita-ja-tietoja/tapahtumat

Hyvä HSL, jälleen kerran...meille siis teidän asiakkaille riittäisi, että matkalippujen hinnat pysyisivät kohtuullisena ja yhteydet olisivat hyvät. Nyt näin ei ole vaan pistätte rahaa kaiken maailman humppaan. Tämä ei ole arvostelua taitoluistelua kohtaan - se on hieno laji. Tämä on arvostelua HSL:n rahan käyttöä kohtaan eli siis verorahojen käyttöä kohtaan. Ei HSL tarvitse ostaa näkyvyyttä, koska olette julkinen verorahoilla toimiva elin ette siis mikään markkinointiyhtiö. Miten kauan tämä HSL saa toimia näin? Hyvä esimerkki on uusi lippuautomaatti, joka on totaalinen floppi. Tosin HSL itse kehui jo, että ovat tutkineet että sepäs onkin hyvä. Sehän maksoi vain 60 milj. euroa. Edelleen toivon, että HSL:n toimintaan puututtaisiin ja erityisesti rahan käyttöön ja miksi rahaa käytetään tällaiseen?? Ja lipun hinnat taasen nousivat eli siis normikansalainen pääse HSL:n alueen seutulipulla (n. 4 euroa) käymään muutaman kilometrin päässä naapurikaupungissa kun melkein samalla rahalla käyn Oulussa. Missä vika???

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.