HSL kysyy Pohjois-Espoon ja Leppävaaran asukkaiden liikkumistottumuksia linjastosuunnittelun tueksi

HSL tekee kyselyn Pohjois-Espoon ja Leppävaaran alueen liikkumistottumusten ja matkustustarpeiden selvittämiseksi. Tietoja kerätään, koska HSL on aloittanut suunnittelutyön Pohjois-Espoon ja Leppävaaran alueiden linjastojen uudistamiseksi.

Kyselyyn voi vastata on sunnuntaihin 5.11. asti. Vastaamiseen menee noin 10 minuuttia.

Linjaston uudistamisen tavoitteena on selkeyttää reittejä, tasata vuorovälejä ja tarjota sujuvia joukkoliikenneyhteyksiä. Pohjois-Espoon ja Leppävaaran joukkoliikennetarjonta sovitetaan yhteen länsimetron liityntälinjaston ja Raide-Jokerin kanssa. Lisäksi suunnitelmassa kartoitetaan, mitkä alueen linjoista on mahdollista liikennöidä sähköbusseilla.

Suunnittelutyön etenemistä voi seurata Pohjois-Espoon ja Leppävaaran linjastosuunnitelma -blogissa, joka on samalla asukasvuorovaikutuksen pääkanava. Blogisivustolla asukkailla on mahdollisuus kommentoida suunnitelmia.

Kysely

Blogi

 

 

Kommentit

nythän 231N on ensimmäinen vuoro, joka kulkee mannerheimintietä 04.41 jälkeen ja sillä pääsee noin 5;ksi töihin, mutta jos teillä on tarkoitus se lopettaa, niin millä sitten pääsee 5:ksi töihin, ei millään, Voitte sen reitin siirtää takaisin mikä oli aikoinaan 315:lla, eli Lähderannan ja Jupperin läpi Vihdintielle ja sieltä sitten Haagan kautta Mannerheimintielle, silloin se auttaa kaikki matkustajia jotka menevät kello 05:ksi töihin. Eihän raidejokeri aja Mannerheimintietä? Ja sillä ei pääse 5;ksi töihin, kuten ei myöskään Huopaladentieltäkään. Kun olette huonontaneet näitä aamuvuoroja niin vastaavasti yksityisautoilu on lisääntynyt, pitäähän ihmisten päästä töihin jos ei julkisilla niin omalla autolla sitten. Kaikilla ei ole varaa omaan autoon. Siis 231N on pidettävä jatkossakin, vaikka sitten muuttaisi reittiä, Leppävaarasta pääsee junalla keskustaan, mutta entäs ne asukkaat jotka asuvat Haagassa, Pikku-Huopalahdessa, jne... ja jotka menevät keskustaan töihin.

Jep, Höselihän tykkää kovasti surkeista maisemalinjoista. Jos suunnittelussa käytetyt kartat ovat tuon tasoisia niin ilmankos linjat ovatkin ihan älyttömiä suunnittelijoiden neron leimauksia. Edelleen mikä näyttää paperilla hyvältä ei toimi käytännössä. Suunnittelijat - jalkautukaa ja katsokaa tilanne paikan päällä. Blogeissa kuka tahansa voi heitellä mielipiteensä riippumatta siitä käyttääkö linjoja ikinä, muistakaa se.

Mielenkiintoinen tekniikka kyselyn taustalla, mutta ainakin perjantaina paikan haku heittää keskelle atlanttia.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.