HSL tekee tuusulalaisille liikkumiskyselyyn, vastata voi verkossa 31.10. asti

HSL selvittää Tuusulan asukkaiden liikkumistottumuksista linjastosuunnitelman laatimisen tueksi. Myös Keravan linjastoa uudistetaan. Suunnittelutyön etenemistä voi seurata ja kommentoida Tuusulan ja Keravan linjastosuunnitelma -blogissa.

Tuusulan liikkumiskyselyyn voi vastata maanantaihin 31.10. asti. HSL kerää tietoja, koska Tuusula liittyy ensi vuoden alussa kuntayhtymän jäseneksi. HSL:n tavoitteena on luoda Tuusulaan asukkaita mahdollisimman hyvin palveleva ja kustannustehokas joukkoliikennelinjasto.

Myös Keravan linjastoon on suunnitteilla muutoksia muun muassa siksi, että Tuusulan HSL-jäsenyys vaikuttaa Keravan alueen joukkoliikennetarjontaan.

Suunnitelmat tehdään yhteistyössä Tuusulan, Keravan ja HSL:n asiantuntijoiden kesken. Myös asukkaat pääsevät sanomaan mielipiteensä. Suunnittelutyön etenemistä voi seurata Tuusulan ja Keravan linjastosuunnitelma -blogissa joka on myös asukasvuorovaikutuksen pääkanava. Blogisivustolla asukkailla on mahdollisuus kommentoida suunnitelmia ja keskustella HSL:n joukkoliikennesuunnittelijoiden kanssa.

Liikkumiskyselyyn

Blogiin

 

Kommentit

Onko tammikuussa tarkoitus voida matkustaa HSL:n lipuin Tuusulasta Sipooseen sekä Järvenpään että Keravan kautta? Voiko tällaisen sisäisen kauden ladata matkakortille koko vuodeksi 2018?

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.