Kauppatorin lauttapaviljongissa aloitetaan lipunmyynti vappuaattona

HSL aloittaa lipunmyynnin Kauppatorin lauttapaviljongissa vappuaattona. Suomenlinnan lautta siirtyy kesäaikatauluihin jo perjantaina 28.4.

Lauttapaviljongissa myydään kertalippuja, yhden vuorokauden lippuja sekä Suomenlinna-lippuja. Maksuksi käyvät käteisen lisäksi pankki- ja luottokortit. Lauttalippuja voi ostaa myös paviljongin edustalla olevista automaateista. Niistä saa Helsingin sisäiset kertaliput edullisemmin kuin lipunmyynnistä, jossa liput maksavat saman verran kuin liikennevälineissä.

Suomenlinnan lautalla kelpaavat Helsingin sisäiset ja seutuliikenteen liput. Erillinen Suomenlinna-lippu käy vain lautalla ja on voimassa 12 tuntia leimauksesta. Lautalla ei ole lipunmyyntiä.

Kauppatorin lauttapaviljongin lipunmyynnin aukioloajat:
•vappuaattona ja vappupäivänä klo 9–14
•2.5. –4.6. arkisin klo 8–18 ja viikonloppuisin klo 9–18
•5.6.–27.8. joka päivä klo 9–18
•28.8–10.9. joka päivä klo 9–16.15

Poikkeukselliset aukioloajat juhannuksena:
•juhannusaattona pe 23.6. klo 9–16.15
•juhannuspäivänä la 24.6. klo 9–16.15

Kesäaikataulut voimaan perjantaina 28.4.

Suomenlinnan lautta siirtyy kesäaikatauluihin perjantaina 28.4. Lauttaliikenne lisääntyy niin, että vuoroja kulkee Kauppatorin ja Suomenlinnan välillä arkisin noin kahdenkymmenen minuutin välein ja viikonloppuisin tiheimmillään vartin välein.

Suomenlinnan lautan aikataulut 28.4. alkaen

Kommentit

Minkä ihmeen takia te tuolla myytte lippuja, kun siellä on automaatteja, mutta lähijunista lakkautatte lipunmyynnin kokonaan! Ja kuitenkin junissa on konnareita (kaksin kappalein). Eipä ole meikäläisellä ainakaan asiaa lähijuniin tämän jälkeen, kun ei käteinen raha HSL:lle kelpaa!!!!!!!!! Käsittääkseni EURO on virallinen valuutta ja sillä pitäisi saada maksettua matkat. Nyt hoette, että mobiili, mobiili. Mikä hel****n mobiili, kun ei omista älykännykkää.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.