Tallink ja HSL aloittavat lippuyhteistyön

Tallink alkaa myydä HSL:n matkalippuja Helsinki-Tallinna-reitillä

Tallink alkaa myydä HSL:n matkalippuja Helsinki–Tallinna-reitillä Megastar ja Star –laivoilla 1.12.2017. Kun joukkoliikenteen lippu on valmiiksi ostettuna, matkustajat pääsevät helposti julkisilla kulkuneuvoilla Länsisatamasta Helsingin keskustaan ja takaisin. Kuva: HSL / Lauri Eriksson
 

Tallink alkaa myydä HSL:n matkalippuja Helsinki–Tallinna-reitillä Megastar ja Star -laivoilla 1.12.2017.

Yhteistyöllä sujuvoitetaan kotimaisten ja ulkomaisten matkustajien kulkemista Helsingissä ja HSL:n kulkuneuvoissa. Kun joukkoliikenteen lippu on valmiiksi ostettuna, matkustajat pääsevät helposti julkisilla kulkuneuvoilla Länsisatamasta Helsingin keskustaan ja takaisin.

Kahdella Tallink Shuttle -aluksella matkustaa päivittäin tuhansia asiakkaita.

”Siirtymät satamasta eteenpäin ovat osa matkakokemusta. Me Tallinkilla haluamme myötävaikuttaa myös siihen, että laivamatkaa seuraava matka esimerkiksi linja-autoasemalle, rautatieasemalle tai vaikka lentokentälle jatkuu mahdollisimman sujuvasti”, kommentoi Tallink Siljan Head of Product Management Jani Mäkelä

“Arvostamme yhteistyösopimusta Tallinkin kanssa. Lippuyhteistyö tuo asiakkaille helppoutta.  Samalla raitioliikenteen on helpompi pysyä aikataulussa, kun useammalla matkustajalla on lippu valmiina”, kertoo myyntipäällikkö Matias Sarkkinen HSL:stä.

Laivojen infopisteissä myydään HSL:n ennakkoon ostettavia matkalippuja. Matkustaja aktivoi lippunsa liikennevälineeseen noustessaan näyttämällä sitä kortinlukijalle. Myynnissä on aikuisten ja lasten kaupungin sisäisiä lippuja ja vuorokausilippuja sekä vastaavia seudullisia matkalippuja.

Kerta- tai vuorokausilippujen lisäksi matkustajat voivat käyttää kaikissa HSL:n liikennevälineissä, raitiovaunussa, junassa, metrossa, busseissa tai Suomenlinnan lautalla matkakorttia tai HSL-mobiililippua.
Raitiovaunut 7 ja 6T kulkevat Länsisataman ja Helsingin päärautatieaseman välillä.

Nopeimmat reitit ja aikataulut löytyvät Reittioppaasta.

Kommentit

Voisiko junapalvelijoilta vastavuoroisesti ostaa lippuja Tallinkin laivoille. Mutta hienoa, että HSL aloittaa yhteistyön Tallinkin kanssa. Tukholman alueen SL on tehnyt sitä jo vuosia. Aina olen laivalta ostanut lipun Tukholman joukkoliikenteeseen.

Ilmainen idea: mitä jos niitä saisi Tallinnan lautan lisäksi ostaa esim. junasta?

Hei! Pyrimme siihen, että HSL:n liput olisivat ostettuna ennen joukkoliikennematkan alkamista, jolloin matka on kaikille sujuvampi Ennakkoon ostettavia kertalippuja voi ostaa n. 360 myyntipisteestä, nyt siis myös Tallinkin laivoilta.

Kuulin, että junissa kulkee nykyään tälläisiä "asiakaspalvelijoita". Hehän voisivat mainiosti myydä lippuja kuten Tallinkkikin tekee!

Juu, ja heille HSL on määritellyt tehtäväksi heittää ulos liputta matkustavat henkilöt. Siinäpä soma tehtävä asiakaspalvelijoille:)

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.