Flow Festivaliin kävellen, pyöräillen tai julkisilla: osta matkalippusi etukäteen

Flow Festival järjestetään Helsingin Suvilahdessa 10.–12. elokuuta 2018. HSL suosittelee saapumaan festivaalialueelle joukkoliikenteellä, kävellen tai pyöräillen.

Flow Festival

HSL:n vinkit Flow -vieraalle

1. Selvitä reitti ja reitillä tarvitsemasi matkalippu etukäteen. Käytä HSL-sovellusta tai Reittioppaan selainversiota.
Metro liikennöi perjantaina 10.8. ja lauantaina 11.8.  kaksi tuntia normaalia pidempään. Katso tiedot lisäliikenteestä HSL:n liikennetiedotteesta.

2. Osta matkalippusi etukäteen. Metrossa, raitiovaunuissa ja junissa ei myydä matkalippuja.
•Lataa HSL-sovellus matkapuhelimeesi ja osta mobiililippu kännykkään (kerta-, vuorokausi- tai 30 vuorokauden mobiililippu aikuisille). Lipun voi maksaa Visa- tai Mastercard-maksukorteilla tai mobiilimaksulla. HSL-sovelluksen lataat puhelimesi sovelluskaupasta. hsl.fi/sovellus
•Lataa aikaa tai arvoa HSL-matkakortille etukäteen ja maksa matkasi sillä. hsl.fi/liput-ja-hinnat/matkakortti
•Osta vuorokausilippu. Se kannattaa, jos teet päivän aikana useamman matkan. Vuorokausilipun voi ostaa myös HSL-sovelluksesta.
•Osta ennakkokertalippuja R-kioskilta ja pidä ne mukanasi.
•HSL:n lippuja saa esimerkiksi kaikilta HSL-alueen R-kioskeilta ja automaateista. Kaikki lipunmyyntipaikat hsl.fi/myyntipaikkahaku
•Osta käyttöoikeus kaupunkipyöriin hsl.fi/kaupunkipyörät


3. Varaa riittävästi aikaa
Flow Festivaliin matkustaa samaan aikaan useita tuhansia ihmisiä. Varaa riittävästi aikaa liikkumiseen ja siirtymiin, jotta hyvä flow säilyy läpi festivaalin. Vältä jonottamista vaihtamalla Flow Festival-lippusi rannekkeeseen etukäteen. Lue lisää rannekkeenvaihdosta Flow Festivalin nettisivuilta. 

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.