Hämeenlinnanväylän ja Vihdintien linjastoluonnosta voi kommentoida blogissa ja asukastilaisuuksissa

HSL on julkaissut Hämeenlinnanväylän ja Vihdintien linjastosuunnitelmasta luonnoksen blogissa. Lisäksi luonnosta esitellään marraskuun lopussa kolmessa asukastilaisuudessa, jotka ovat Myyrmäessä, Ylästössä ja Kalajärvellä.

Linjastoluonnoksessa on kuvattu, millaisia joukkoliikenteen muutoksia Länsi-Vantaan ja Pohjois-Espoon alueille olisi tulossa vuonna 2022. Luonnoksessa esitetään, että alueiden linjasto pohjautuisi jatkossa kahteen uuteen runkolinjaan ja näitä täydentävään tiheään liityntäliikenteeseen.

Kyseessä on luonnos, joten suunnittelualueen asukkailla ja siellä työskentelevillä on mahdollisuus kertoa oma mielipiteensä ja vaikuttaa lopulliseen linjastoon. Luonnosta voi kommentoida sunnuntaihin 9.12.2018 asti. HSL toivoo kommentit ensisijaisesti blogiin. Vaihtoehtoisesti mielipiteensä voi kertoa joko lähettämällä palautetta, soittamalla HSL:n asiakaspalveluun tai käymällä HSL:n palvelupisteessä.

HSL järjestää myös kolme asukastilaisuutta, joissa esitellään luonnosta. Tilaisuudet pidetään 21.11. Myyrmäessä, 22.11. Ylästössä ja 29.11. Kalajärvellä.

Kommentointiajan päättymisen jälkeen HSL:n joukkoliikennesuunnittelijat käyvät saadun palautteen läpi ja tekevät mahdollisia muutoksia linjastoluonnokseen.
Linjastosuunnitelman tavoitteena on parantaa alueen joukkoliikennepalvelua sekä kehittää liikennöinnin täsmällisyyttä ja luotettavuutta. Lisäksi tavoitteena on mahdollistaa sujuvat vaihtoyhteydet ja helpottaa joukkoliikenteen päivittäistä käyttöä.
 

Tutustu luonnokseen ja kommentoi blogissa

Katso tarkemmat tiedot asukastilaisuuksista