HSL:n tilapäiset opiskelijamatkakorttien päivityspisteet avautuvat elokuussa

Opintojen aloitus ruuhkauttaa syksyisin HSL:n palvelupisteitä - koulujen alkaessa palvelupisteissämme asioi muutaman viikon aikana noin 40 000 opiskelijaa päivittämässä alennusoikeuden matkakortilleen. Ruuhkaa on siis luvassa.

Avaamme aikaisempien vuosien tapaan kaksi pop up -palvelupistettä, joissa alennuksen päivittäminen matkakortille käy kätevästi ja usein ilman suurempaa ruuhkaa. Näissä palvelupisteissä voivat asioida kaikki opiskelijat riippumatta siitä missä itse opiskelee.

Pop up-palvelupisteiden sijainnit ja aukioloajat:

Helsingin yliopisto, Kaisa-talo, kirjaston aula

  • 20.8.—24.8. ma-pe klo 9-16
  • 27.8.—31.8. ma-pe klo 9-18
  • 3.9.—7.9. ma-pe klo 9-16

Aalto yliopisto, Otaniemi, Harald Herlin-oppimiskeskuksen aula

  • 20.8.-7.9. ma-pe klo 12-18

Nappaa tästä muutama vinkki ruuhkan välttämiseksi asioimispisteessä:

  • Palvelupisteeseen kannattaa tulla aamulla ja elokuun alkupuolella; suurimmat ruuhkat ovat iltapäivisin ja viikolla 35.
  • Alennuksen päivittäminen onnistuu myös kuntien omissa palvelupisteissä: hsl.fi/myyntipaikkahaku   (piilota muut myyntikanavat ja valitse karttavalikosta ”kaikki”, näet kaikkien palvelupisteiden sijainnit).
  • Tarkista, että sinulla on varmasti kaikki alennukseen tarvittavat asiat kunnossa. Muun muassa nämä asiat kannattaa tarkistaa: 30 vuotta täyttäneiltä opintotukipäätös mukaan, koulun omalla läsnäolotodistuksella ei saa alennusta, vakituisen osoitteen pitää olla HSL-alueella, FRANK-digitaalinen opiskelijakortti käy jne.

Tarkempia lisätietoja opiskelijalipuista ja opiskelija-alennukseen tarvittavista asioista: hsl.fi/liput-ja-hinnat/alennusliput/opiskelijat

Palvelupisteet, joissa voi päivittää opiskelija-alennuksen (suomenkielinen kartta).

 

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.