HSL:n Yrityskylä-yhteistyö jatkuu

HSL jatkaa yhteistyötä Helsinki-Vantaan Yrityskylän kanssa sopimuskauden 2018–2021 ajan.

Yrityskylä on maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu suomalainen oppimiskokonaisuus, jossa 8 000 oppilasta pääsee lukuvuosittain harjoittelemaan ammattia ja toimimaan kuluttajana ja kansalaisena osana yhteiskuntaa. Yrityskyläyhteistyön avulla HSL on mukana tarjoamassa kuudesluokkalaisille myönteisiä kokemuksia työelämästä, taloudesta ja yhteiskunnasta. Mikä parasta, Yrityskylä perustuu opetussuunnitelmaan.

HSL aloitti Yrityskylä Helsinki-Vantaan kumppanina vuonna 2015. Vuosina 2015-2018 HSL:n pienoisyrityksessä työskenteli yhteensä noin 800 oppilasta myyden matkalippuja, neuvoen reiteissä ja suunnitellen uutta bussireittiä Yrityskylään.

Tälle lukuvuodelle oppilaiden tehtäviä on kehitetty edelleen ja päivitetty entistä paremmin vastaamaan tulevaisuuden kestävän yhteiskunnan toimintatapoja. Uutena painopisteenä ovat kiertotalouden teemat ja liiketoimintamallit sekä tulevaisuuden työelämä. Tämän syksyn ensimmäiset kuudesluokkalaiset saapuivat uudistettuun kylään toimintakauden käynnistyessä 23.10.

Lisätietoa Yrityskylästä

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.