Kerro mielipiteesi kaupunkipyöräasemista ja laajentumisesta!

Kaupunkipyörät ovat olleet käytössä Helsingin keskustan alueella jo vuodesta 2016. Nyt Helsinki suunnittelee suositun palvelun laajentamista kantakaupungin ulkopuolelle ja haluaa kuulla kaupunkilaisten mielipiteitä. Tavoitteena on, että kesällä 2019 käytössä olisi nykyisen 150 pyöräaseman ja 1500 pyörän lisäksi 88 uutta asemaa ja 880 uutta pyörää.

kaupunkipyörä

Helsinki haluaa selvittää karttakyselyn avulla käyttäjien asematarpeita Helsingin tulevaa laajentumista varten, mutta kyselyssä voi kommentoida kaikkia seudun asemia tai tehdä asema-ehdotuksia myös Espoon alueelle.

Vastaa kyselyyn ja kerro oma mielipiteesi! Missä sinä haluat ajaa keltaisella pyörällä?

Kyselyyn pääset osoitteesta: kerrokantasi.hel.fi/kaupunkipyorat2018

Lisätietoa kaupunkipyöristä löydät osoitteesta hsl.fi/kaupunkipyörät

Asemaverkoston laajentamisen hankesuunnitelma

Kommentit

Minusta voisi olla myös tavarankuljetus pyöriä; sellaisia kolme tai neljä pyöräisiä itsestään pystyssä pysyviä, joissa isot korit /lavat tavaroille.
https://www.mcd-voice.me/

Voisiko kaupunkipyörän käyttö sisältyä kausilippuun? Tai/ja voimassa olevaan kertalippuun?

Minusta voisi olla myös tavarankuljetus pyöriä; sellaisia kolme tai neljä pyöräisiä itsestään pystyssä pysyviä, joissa isot korit /lavat tavaroille.

Voisiko ajatella, että kaupunkipyörällä voisi ajaa maksutta 1/2 h, jos HSL:n kertalipussa (arvokortilla) on vielä vaihtoaikaa. Nyt tuntuu liian tyyriiltä 5 € metrolipun lisäksi, kun ei ole tarvetta niin usein, että ajo-oikeutta koko kaudeksi kannattaisi ostaa. Tätä kannattaisi moni.

Nykyisin on tarpeeksi fillaristeja jotka rikkovat lakia ajaessaan jalkakäytävillä. Ennenkuin tämä vitsaus on poistettu suosittelen nykyisten pyöräasemien poistamista. Rumentavat lisäksi katukuvaa.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.