Pyöräily ja kävely ovat nyt Reittioppaassa entistä paremmin esillä

Reittiopas tarjoaa nyt entistä monipuolisempia matkustusvaihtoehtoja.  Kulkumuodoista voi valita myös pyöräilyn ja kävelyn, ja opas kertoo myös sopivimmat yhteydet, jos matkustaja haluaa käyttää liityntäpysäköintiä. Jos matkan haluaa tehdä monien liikennevälineiden yhdistelmällä, vaikkapa metrolla ja pyörällä, sellaisiakin reittivaihtoja Reittiopas nyt tarjoaa.  

Vaikka talvi tekee tuloaan, HSL lisäsi pyöräilyn ja kävelyn Reittioppaan kulkumuotovaihtoehtoihihn jo nyt. Matkustajat voivat talven aikana ehdottaa Reittioppaaseen parannuksia. Palvelua on vielä mahdollista hioa, jotta se palvelee asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla, kun uusi pyöräilykausi ensi keväänä koittaa.

 

 

 

Kommentit

Toivoisin Reittioppaaseen mahdollisuutta ladata GPX-tiedosto tietokoneelle. Myös olisi hyvä saada itse asettaa reittiin välipisteitä. Nämä molemmat ominaisuudet olivat edesmenneessä Reittiopas Classicissa

Aiemmassa Reittioppaassa oli helppo löytää sopiva reitti, esim. Katajanokka - Aleksanterinkatu - metro/Helsingin Yliopisto - Itäkeskus. Silloin pystyi likuvasti lisäämään kävelyn määrää ja nopeutta, jolloin sai ihanteellisen reitin. Nyt Reittiopas tyrkyttää joko kävelyä Katajanokka - metro/Helsingin Yliopisto tai ratikalla 4 Rautatietorille asti. Toivotaan parannusta!!

Reittiopas on nyt verraton! Kiitos hienoista uudistuksista. :D

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.