Raideaforismit tarjoavat ajatuksia matkaevääksi

HSL, HKL ja Suomen aforismiyhdistys ry tuovat myös tänä talvena mietelauseet kiskoille.

Aforismeja voi lukea metrojunien ja raitiovaunujen sähköisiltä näytöiltä perjantaista tammikuun 12. alkaen kahden viikon ajan. Mietelauseet nousevat raiteille jo kymmenennen kerran.

Näytöillä pyörii tällä kertaa 21 aforismia. Suomen aforismiyhdistyksen hallitus valitsi julkaistaviksi mietelmät, joita se piti tiheimpinä ja iskevimpinä. Mukana on sekä aloittelevien aforismin tekijöiden että konkareiden oivalluksia.

”Valituissa mietelauseissa näkyy kauniisti nykyaforistiikan kirjo toteavasta lyyriseen”, Suomen aforismiyhdistyksen puheenjohtaja Minka Heino sanoo. ”Raideaforismit ovat jo vakiintunutta kaupunkikulttuuria. Mietelmät lukee nopeasti matkan ohessa, mutta oivallus voi jäädä mieleen pitkäksi aikaa ja synnyttää uusia ajatuksia.”  

 

Raideaforismit

 

Kommentit

Joo,Tämä on kyllä hyvä kampanja. Aforismi "Muodikas pakottaa muut menneisyyteen" sai esimerkiksi minut miettimään pitkään ja syvällisesti.

https://www.apkjunky.com/

Tämä on kyllä hyvä kampanja. Aforismi "Muodikas pakottaa muut menneisyyteen" sai esimerkiksi minut miettimään pitkään ja syvällisesti.

Hei, nyt ovat kaikki raideaforismit uutisen liitteenä.

Toivottavasti julkaisette sivullanne - kuten ennenkin - kuvat kaikista raideaforismeista. Tiedän, että yksi omanikin on taas mukana, vaikka en tiedä, mikä ehdottamistani pääsi raiteille. Täältä Kemistä on turhan pitkä matka lähteä katsomaan. Kiitos HSL:lle tästa jokavuotisesta kulttuuripläjäyksestä!

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.