Tule mukaan HSL-sovelluksen testiryhmään – voit ostaa kausilipun alennettuun hintaan

Uudella sovelluksella saat liput, reitit ja tiedot joukkoliikenteestä yhdestä paikasta.

HSL-sovellus kännykkäänHaluaisitko kausilipun kännykkääsi? HSL-sovellus yhdistää matkaliput, Reittioppaan ja sinulle räätälöityvät liikenneuutiset.

Ilmoittaudu uuden HSL-sovelluksen testiryhmään, ja lippusi on aina mukana älypuhelimessasi. Testiryhmään valitut voivat ostaa sovelluksella aikuisten 30 päivän lipun edullisempaan hintaan. Sovelluksella voit ostaa myös kerta- ja vuorokausilippuja mobiilisti. Nämä liput ovat normaalihintaisia.

Sovelluksella voit navigoida itsesi perille ja valita oikean lipun matkallesi. Reittiopas ohjaa sinut nopeimmalle reitille ja kertoo, minkä lipun reitille tarvitset.

HSL-sovellus poimii myös sinua koskevat liikenneuutiset sovelluksen uutisvirtaan, kun kerrot, mikä sinua kiinnostaa ja missä liikut.

Tule kokeilemaan sovellusta ja vaikuttamaan sen kehitykseen! Parannamme sovelluksen toimintaa antamasi palautteen perusteella. Jotta saisimme mahdollisimman paljon erilaisia näkökulmia, HSL-sovelluksen kehitystiimi valitsee tässä vaiheessa eri puolilla seutua liikkuvia ja eri tavoilla sovellusta käyttäviä testaajia mukaan.

Ilmoittaudu mukaan testiryhmään täällä https://www.hsl.fi/betatesti

Kommentit

Miksi Windows Phone ei ole mukana? Nykyinen sovellus toimii sielläkin, onko tarkoitus että Windows Phone ei enää tueta?

Miten siinä tapauksessa, jos on opiskelija ja haluaa tulla mukaan testiryhmään? Saako opiskelija 30 päivän opiskelijan lipun edullisempaan hintaan?

Entäpä muut eri alennusryhmiin kuuluvat asiakkaat?

Hei! Sovelluksen testiversiolla voi ostaa vain aikuisten kausilippuja. Alennusryhmien liput ovat sovellustarjousta edullisempia, joten tarjouksen vuoksi testiin ei kannata tulla mukaan. Testiryhmän jäsenenä pääset kuitenkin osallistumaan uuden sovelluksen kehittämiseen, sillä parannamme palvelua saamamme palautteen perusteella.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.