Fiksu Assa -tapahtumat näkyvät HSL-alueen metro- ja juna-asemilla 13.5. alkaen

Fiksu Assa -hanke näkyy tulevalla viikolla myös HSL-alueella, kun hankkeeseen liittyviä tapahtumia järjestetään Aalto-yliopiston, Myyrmäen ja Malmin asemilla.

Fiksu Assa -hankkeen tavoitteena on parantaa metro- ja juna-asemien palvelutarjontaa ja siten sujuvoittaa kaupunkilaisten arkea ja kannustaa vähähiiliseen liikkumiseen. Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY ja muun muassa Helsingin ja Espoon kaupungit järjestävät 13.–18.5. Fiksu Assa -tapahtumia viidellä eri asemalla.

HSL-alueella Fiksu Assa -tapahtumia järjestetään seuraavasti: Aalto-yliopiston metroasemalla ma–pe 13.–18.5., Myyrmäen asemalla ke–la 15.–18.5. ja Malmin asemalla to–la 16.–18.5. Lisäksi tapahtumia järjestetään myös Riihimäen ja Hämeenlinnan rautatieasemilla.

Fiksu Assa – Asemanseudut uusien vähähiilisten liiketoimintakonseptien kehitysalustana -hankkeen tavoitteena on tuoda uusia vähähiilisiä palveluita asemille. Hanke on kaksivuotinen ja kestää 31.8.2020 asti. Hanketta koordinoi Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY. Se toteutetaan yhteistyössä asemanseutujen kehittämisverkoston kanssa, johon myös HSL kuuluu.

Lisätietoa hankkeesta: https://www.asemanseutu.fi/fiksuassa/

Aalto-yliopiston metroasema

Kommentit

Lihavoitu teksti kannattaisi mieluummin olla selkeyden vuoksi näin: "Fiksu Assa -hanke näkyy tulevalla viikolla myös HSL-alueella, kun hankkeeseen liittyviä tapahtumia järjestetään Aalto-yliopiston metroasemalla sekä Myyrmäen ja Malmin juna-asemilla." On syytä korostaa että systeemi ei ole täysin sama.

Linkki ei toimi (tai johtaa Seinäjoelle)

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.