HSL-korttipalvelusta saat korttisi saldon ja latausmuistutukset

HSL-korttipalvelu on avautunut osoitteessa hsl.fi/kortti. Palvelussa voit tarkastaa HSL-korttisi saldon ja kausilipun keston sekä tilata latausmuistutuksia kauden tai arvon loppumisesta sähköpostiisi.

Voit lisätä palveluun myös perheenjäsenten HSL-kortit. Voit tarkastaa kätevästi esimerkiksi lasten korttien saldot ja kausien päättymispäivät. Voit myös pyytää palvelua muistuttamaan, kun lapsesi kausilippu on umpeutumassa tai kortin saldo laskee alle 7,5 euron. Palvelu lähettää muistutukset antamaasi sähköpostiin.

Tarvitset palvelun käyttöön HSL-tunnuksen. Pääset luomaan tunnuksen helposti palvelun etusivulta hsl.fi/kortti, ja voit aloittaa korttipalvelun käytön heti. Jos sinulla on jo HSL-tunnus, voit käyttää sitä palveluun kirjautumiseen.

HSL-korttipalvelussa voit myös ilmoittaa, jos HSL-korttisi katoaa. Kadonneeksi ilmoitettu kortti suljetaan. Uuden kortin voit hankkia palvelupisteistä (yhteystiedot). Palvelupisteessä kadonneella kortilla ollut arvo ja kausilippu voidaan siirtää uudelle kortille.

Palvelua kehitetään edelleen, ja HSL-kortin verkkolataus tulee palveluun myöhemmin tänä vuonna.

Tutustu HSL-korttipalveluun

Kommentit

oikein hyvä kirjoitus ja hyvä uudistus

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.