HSL osallistuu Contact Forum-rekrytointimessuille 24.1.

HSL osallistuu torstaina 24.1. Contact Forum -rekrytointimessuille Messukeskuksessa salissa 4. Messut on suunnattu korkeakouluopiskelijoille ja niille on vapaa pääsy. Messut ovat avoinna kello 10-18. HSL:n osasto on B10.

Osastolla B38 messuvieraat voivat keskustella HSL:n työntekijöiden kanssa. Messuilla kerromme, millaista on työskennellä joukkoliikenteen asiantuntijatehtävissä Helsingin seudun liikenteellä. Osastolla voi myös kysyä HSL:n avoimista työpaikoista ja kesätöistä. HSL:n avoimet työpaikat julkaistaan Kuntarekry.fi-sivulla ja HSL:n urasivuilla   

HSL:ssä työskentelee 424 henkilöä. Työntekijöiden enemmistö, 59 prosenttia, työskentelee asiantuntija- tai toimistotehtävissä esimerkiksi liikennesuunnittelun, hankinnan tai tutkimuksen parissa. Toisiksi suurin työntekijäryhmä ovat asiakaspalvelu- ja kenttätehtävissä työskentelevät työntekijät, joita on 26 prosenttia henkilökunnasta. Asiakaspalvelutehtävissä toimistolla työskentelee 15 prosenttia HSL:n henkilökunnasta.

HSL:n tilaamassa liikenteessä tehdään päivittäin yli miljoona matkaa. HSL on monipuolinen ja mielenkiintoinen työnantaja, joka tarjoaa paljon erilaisia tehtäviä ja kehitysmahdollisuuksia työntekijöilleen.

HSL:n messuosastolla voit tavata seuraavia asiantuntijoita:

  • Kello 10-12: joukkoliikennesuunnittelija, hankinta-asiantuntija, markkinointisuunnittelija, asiakasvastaava, liikennesuunnittelija, tutkimusavustaja, HR-asiantuntija ja liikennetutkija.
  • Kello 12-14: tietosuoja-asiantuntija, joukkoliikennesuunnittelija, liikennetutkija, tutkimusavustaja, tietoturvaharjoittelija ja HR-suunnittelija.
  • Kello 14-16: tietosuoja-asiantuntija, erityisasiantuntija ja suunnittelija (myyntiryhmä), kehitysasiantuntija, tutkimusavustaja, joukkoliikennesuunnittelija ja erikoissuunnittelija (liikennejärjestelmät).
  • Kello 16-18: tietosuoja-asiantuntija, tiedottaja, HR-asiantuntija, tutkimusavustaja ja joukkoliikennesuunnittelija.

 

HSL Helsingin seudun liikenne –kuntayhtymä vastaa jäsenkuntiensa joukkoliikenteen suunnittelusta ja järjestämisestä sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. HSL hankkii liikennepalvelut liikennöitsijöiltä, vastaa joukkoliikenteen markkinoinnista ja matkustaja-informaatiosta sekä järjestää lippujen myynnin ja tarkastuksen.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.