Kysymme asiakkailtamme koronanepidemian vaikutuksista liikkumiseen

Kutsumme asiakkaitamme osallistumaan kyselyyn koronaepidemian vaikutuksista liikkumiseen. Lähetämme kutsun sähköpostitse noin 1,3 miljoonalle asiakkaallemme 21.4.–23.4. Tarkkaile siis sähköpostiasi!

Kyselyssä pyydämme vastaajia arvioimaan liikkumistaan, kun koronaepidemian liikkumisrajoitukset päättyvät. Tässä vaiheessa epidemiaa tätä voi olla vielä vaikea arvioida, mutta suuntaa-antavatkin vastaukset auttavat meitä syksyn joukkoliikennetarjonnan suunnittelussa. Kyselytutkimuksen päätarkoitus on selvittää, millaisia muutoksia joukkoliikenteellä liikkumiseen voisi olla tulossa. Lisäksi kysymme turvallisuuden kokemisesta joukkoliikenteessä.

Kommentit

Ratikat siirtyvät 4.5. sunnuntai-aikatauluihin. Ensimmäinen 8 ratikka lähtee Jätkäsaaresta klo 7.05. Täältä moni käy töissä esim. Meilahden sairaala-alueella ja vaihtaa Apollonkadulla busseihin, tuolla lähdöllä ei ehdi esim. 7.30 töihin. Voisiko ensimmäisiä lähtöjä aikaistaa. Tämä haitta-aste on melkoinen, kun kuitenkin pitää töissä käydä eikä voi tehdä etänä.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.