Sipoossa kulkeva: Tervetuloa vastaamaan liikkumiskyselyyn!

Sipoon bussiliikenne on jatkunut pääosin nykytyyppisenä elokuusta 2014 alkaen. Haluamme varmistaa, että alueen bussiliikenne palvelee asiakkaiden tarpeita mahdollisimman hyvin myös tulevaisuudessa. Tämän takia tarkastelemme nykyistä linjastoa ja suunnittelemme siihen tarvittaessa muutoksia. Mahdolliset muutokset toteutetaan vuonna 2021.

Auta meitä alueen joukkoliikenteen kehittämisessä vastaamalla liikkumiskyselyyn 16.2.2020 mennessä. Kerro omista ja perheenjäsentesi matkoista, joiden lähtö- ja/tai määränpää on Sipoossa. Kyselyyn ovat tervetulleita vastaamaan myös henkilöt, jotka eivät käytä joukkoliikennettä.

Kyselyllä kerätään pohjatietoa Sipoossa kulkevien liikkumistottumuksista ja haetaan ideoita linjastosuunnittelun tueksi. Vastaamiseen menee n. 5-10 minuuttia.

Kysely sulkeutuu 16.2.2020.

Sipoon liikkumiskysely (linkki hsl.fi:n ulkopuolelle)

Kommentit

Liitetäänkö Paippinen ja Linnanpelto HSL:n suunnittelemaan alueeseen? Entä Järvenpää?

Vastuujako ELY:n ja HSL:n suunnittelun välillä syksyn 2021 tilanteessa on vielä sopimatta. Lähtökohtaisesti HSL suunnittelee alueensa liikenteen, sisältäen siis vuoden 2021 syksyllä Paippisen ja Linnanpellon. Myös Järvenpään ehdollinen HSL-jäsenyys tullaan huomioimaan linjastoon mahdollisesti tehtävissä muutoksissa.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.