Aikataulunäyttö

Aikataulut näkyville

Voit ohjata ihmisiä kestävien kulkumuotojen pariin tehokkaasti tarjoamalla ajantasaista tietoa joukkoliikenteestä. Tutkimusten mukaan helposti saatavilla oleva aikataulutieto kannustaa työntekijöitä joukkoliikenteen käyttöön lähes yhtä tehokkaasti kuin rahalliset kannustimet.

Voit hankkia työpaikallesi maksullisen aikataulunäyttöpalvelun tai tilata meiltä maksuttoman linkin olemassa olevaan infonäyttöön.

Hanki aikataulunäyttö palveluna

HSL:n toteuttamaan aikataulunäyttöpalveluun sisältyy sisällön suunnittelu ja toteutus, näytön asennus ja aikataulujen päivitys. Työpaikka tai yritys vastaa näytön hankintakustannuksesta, tietoliikenneyhteydestä, näytön toiminnan seurannasta ja sisältötoiveista.

Näytöllä esitetään lähipysäkkien kautta kulkevien linjojen seuraavat lähdöt. Haluttaessa näyttö voidaan jakaa kahteen osaan niin, että toisella puolella näytetään lähialueen kartta pysäkkien sijainneista tai HSL:n ajankohtaisia tiedotteita.

Näyttö kannattaa sijoittaa yrityksen tai organisaation aulaan uloskäynnin lähelle tai tarvittaessa oleskelutiloihin, pukuhuoneisiin tai vaikkapa vahtimestarin vastaanottotiskille.

Katso tarkemmat tiedot näyttöpalvelusta ja hinnasto oheisesta esitteestä.

Aikataulunäyttö esite

Tilaa maksuton aikataululinkki

Palvelua on mahdollista käyttää myös Internetlinkkien avulla (rajoitetummat ominaisuudet kuin varsinaisessa HSL:n etänä ylläpitämässä näyttöjärjestelmässä) osana omia sisäisiä infokanavia. Internetlinkin käyttö on ilmaista.

Tilaa maksuton aikataululinkki osoitteesta yrityspalvelut@hsl.fi. Kerro viestissä työpaikan nimi, osoite, pysäkki- ja linjatoiveet.