Aikataulunäyttö

Joukkoliikenteen sähköiset aikataulupalvelut

Informaatiolla on iso merkitys, kun halutaan ohjata ihmisiä kestävien kulkumuotojen pariin. Tutkimusten mukaan helposti saatavilla oleva aikataulutieto kannustaa työntekijöitä joukkoliikenteen käyttöön lähes yhtä tehokkaasti kuin rahalliset kannustimet.

Aikataulunäyttö

Joukkoliikenteen aikataulunäyttö työpaikan tai yrityksen aulassa kannustaa sekä henkilöstöä että vierailijoita ja asiakkaita käyttämään joukkoliikennettä. Näytöllä esitetään lähipysäkkien kautta kulkevien linjojen seuraavat lähdöt. Haluttaessa näyttö voidaan jakaa kahteen osaan niin, että toisella puolella näytetään lähialueen kartta pysäkkien sijainneista, säätietoja tai organisaation omia tiedotteita.

HSL:n toteuttamaan aikataulunäyttöpalveluun sisältyy sisällön suunnittelu ja toteutus, näytön asennus ja aikataulujen päivitys. Työpaikka tai yritys vastaa näytön hankintakustannuksesta, tietoliikenneyhteydestä, näytön toiminnan seurannasta ja sisältötoiveista.

Näyttö kannattaa sijoittaa yrityksen tai organisaation aulaan uloskäynnin lähelle tai tarvittaessa oleskelutiloihin, pukuhuoneisiin tai vaikkapa vahtimestarin vastaanottotiskille.

Palvelua on mahdollista käyttää myös Internetlinkkien avulla (rajoitetummat ominaisuudet kuin varsinaisessa HSL:n etänä ylläpitämässä näyttöjärjestelmässä) osana omia sisäisiä infokanavia. Internetlinkin käyttö on ilmaista.

Katso tarkemmat tiedot näyttöpalvelusta ja hinnasto oheisesta esitteestä.

Aikataulunäyttö-esite

Hakuikkunat ja linkit

Upota Reittioppaan hakulomake omille intranet- tai internetsivuillenne tai liitä tapahtumakutsuun linkki Reittioppaaseen, jossa on tapahtumapaikan osoite valmiina. Voit myös luoda oman pysäkkiaikataulun ja upottaa sen vaikkapa intranetsivuillenne.

Reittioppaan hakulomake ja linkit

Luo oma pysäkkiaikataulusi

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.