Aikataulunäyttö

Joukkoliikenteen sähköiset aikataulupalvelut

Informaatiolla on iso merkitys, kun halutaan ohjata ihmisiä kestävien kulkumuotojen pariin. Tutkimusten mukaan helposti saatavilla oleva aikataulutieto kannustaa työntekijöitä joukkoliikenteen käyttöön lähes yhtä tehokkaasti kuin rahalliset kannustimet.

Aikataulunäyttö

Joukkoliikenteen aikataulunäyttö työpaikan tai yrityksen aulassa kannustaa sekä henkilöstöä että vierailijoita ja asiakkaita käyttämään joukkoliikennettä. Näytöllä esitetään lähipysäkkien kautta kulkevien linjojen seuraavat lähdöt. Haluttaessa näyttö voidaan jakaa kahteen osaan niin, että toisella puolella näytetään lähialueen kartta pysäkkien sijainneista tai HSL:n ajankohtaisia tiedotteita.

HSL:n toteuttamaan aikataulunäyttöpalveluun sisältyy sisällön suunnittelu ja toteutus, näytön asennus ja aikataulujen päivitys. Työpaikka tai yritys vastaa näytön hankintakustannuksesta, tietoliikenneyhteydestä, näytön toiminnan seurannasta ja sisältötoiveista.

Näyttö kannattaa sijoittaa yrityksen tai organisaation aulaan uloskäynnin lähelle tai tarvittaessa oleskelutiloihin, pukuhuoneisiin tai vaikkapa vahtimestarin vastaanottotiskille.

Palvelua on mahdollista käyttää myös Internetlinkkien avulla (rajoitetummat ominaisuudet kuin varsinaisessa HSL:n etänä ylläpitämässä näyttöjärjestelmässä) osana omia sisäisiä infokanavia. Internetlinkin käyttö on ilmaista.

Katso tarkemmat tiedot näyttöpalvelusta ja hinnasto oheisesta esitteestä.

Aikataulunäyttö esite

Linkit Reittioppaaseen

Lisää Reittioppaan hakulinkki omille intranet- tai internetsivuillenne tai liitä tapahtumakutsuun linkki Reittioppaaseen, jossa on tapahtumapaikan osoite valmiina.

Reittioppaan hakulomake ja linkit

 

Kommentit

Olen huomannut että isoihin pysäkkinäyttöihin on tehty joku ohjelmistopäivitys, ainakin teksti on muuttunut valkoiseksi ja jotain muita pienempiä uudistuksia on tehty. Olisiko tästä lisää tietoja?

Hei, onko HSL:n Omat pysäkit -toiminto lopetettu?

Pystyt merkitsemään uudessa Reittioppaassa suosikiksesi muun muassa linjoja ja paikkoja, jolloin reittihakuja näihin kohteisiin voi tehdä tavallista nopeammin. Omat pysäkit -toimintoa ei ole uudessa Reittioppaassa.

Mistä nuo mainitsemanne aikataulunäytön ilmaiset internetlinkit löytyvät?

Mistä saan suomenkielisenä aikataulu ja reittituedot? Jos haluan esimerkiksi mennä kotoa paikasta A paikkaan B , niin miksi sitä ei enää löydy järkevästi, varsinkin jos joutuu välillä vaihtamaan kulkuneuvoa, en asu metroaseman vieressä!

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.