Muut yrityksille sopivat lipputuotteet

Tapahtumaliput

Tapahtumaliput ja tietoa tapahtumanjärjestäjille.

Haltijakohtainen kortti

Matkakortilla maksat näppärästi ja edullisesti. Matkakortti kelpaa Helsingin, Espoon, Kauniaisten, Vantaan, Keravan, Sipoon ja Kirkkonummen joukkoliikenteessä: busseissa, lähijunissa, metrossa, raitiovaunuissa sekä Suomenlinnan lautalla. Kortille voi ladata sekä kautta eli aikaa että arvoa eli rahaa.

Kortteja on kahdenlaisia, ja kortin valinnan ratkaisee käyttötarkoitus. Uudesta kortista peritään 5 euron maksu.

Haltijakohtainen matkakortti sopii yhteiskäyttöön esimerkiksi yrityksille, perheille ja ulkopaikkakuntalaisille. Sitä voi käyttää kuka tahansa samaan asiakasryhmään kuuluva, jonka hallussa kortti on.

Yrityksen käyttöön tuleva kortti kannattaa ostaa HSL:n palvelupisteestä, jotta se voidaan personoida eli tallentaa kortille yrityksen Y-tunnus. Kortin personointi mahdollistaa arvon tai kauden siirron uudelle kortille, jos matkakortti katoaa.

Y-tunnuksellisten korttien käyttöhistoria on saatavilla Oma matkakortti -palvelun kautta. Kirjautuminen yrityskäyttäjäksi tehdään HSL:n palvelupisteessä. Jos kortilla ei ole Y-tunnusta, palvelusta näkee kortilla voimassa olevan kauden tai jäljellä olevan arvon, mutta ei käyttöhistoriaa.

Henkilökohtaista korttia voi käyttää ainoastaan kortin omistaja. Se on edullisin vaihtoehto: HSL-alueen ja kehyskuntien asukkaat voivat ostaa kortille kausilippuja, jotka ovat yleis- ja haltijakohtaisia kausilippuja edullisempia, koska kunnat tukevat omien asukkaittensa joukkoliikennematkoja.

Henkilökohtaisen ja haltijakohtaisen matkakortin vertailu

Hinnasto

Kommentit

https://www.penisenlargementforum.com/forum/erectile-dysfunction/erectile-dysfunction-t4134.html

I have ordered ED meds multiple times. Some of them worked better than others and some just made the situation much worse. But none of them worked out as I expected it to. I was very confused when it came to the choice of the pills. All of them have the same active ingredient only manufacturers and names differ.

http://www.curezone.org/forums/f.asp?f=398
http://www.nairaland.com/2673974/best-permanent-cure-erectile-dysfunction#56015603

Erectile Dysfunction Pills – Enjoy Your Sex Life Again
Without exaggerating, one can safely say that erectile dysfunction (ED) is really one of the most widespread male disorders from which millions of men suffer across the world. And the possibility of this disorder occurrence very frequently turns into a terrifying phobia. This disorder affects self-esteem of the stronger sex representatives and doesn’t allow them performing a satisfactory sexual intercourse.
http://doctor-robert.com/erectile-dysfunction-pills-2017/

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.