Muut yrityksille sopivat lipputuotteet

Tapahtumaliput

Tapahtumaliput ja tietoa tapahtumanjärjestäjille.

Matkakortti

Matkakortilla maksat näppärästi ja edullisesti. Matkakortti kelpaa Helsingin, Espoon, Kauniaisten, Vantaan, Keravan, Sipoon, Tuusulan, Kirkkonummen ja Siuntion joukkoliikenteessä: busseissa, lähijunissa, metrossa, raitiovaunuissa sekä Suomenlinnan lautalla. Kortille voi ladata sekä kautta eli aikaa että arvoa eli rahaa.

Kortteja on kahdenlaisia, ja kortin valinnan ratkaisee käyttötarkoitus. Uudesta kortista peritään 5 euron maksu.

Haltijakohtainen matkakortti sopii yhteiskäyttöön esimerkiksi yrityksille, perheille ja ulkopaikkakuntalaisille. Sitä voi käyttää kuka tahansa samaan asiakasryhmään kuuluva, jonka hallussa kortti on.

Yrityksen käyttöön tuleva kortti kannattaa ostaa HSL:n palvelupisteestä, jotta se voidaan personoida eli tallentaa kortille yrityksen Y-tunnus. Kortin personointi mahdollistaa arvon tai kauden siirron uudelle kortille, jos matkakortti katoaa.

Y-tunnuksellisten korttien käyttöhistoria on saatavilla Oma matkakortti -palvelun kautta. Kirjautuminen yrityskäyttäjäksi tehdään HSL:n palvelupisteessä. Jos kortilla ei ole Y-tunnusta, palvelusta näkee kortilla voimassa olevan kauden tai jäljellä olevan arvon, mutta ei käyttöhistoriaa.

Henkilökohtaista korttia voi käyttää ainoastaan kortin omistaja. Se on edullisin vaihtoehto: HSL-alueen ja kehyskuntien asukkaat voivat ostaa kortille kausilippuja, jotka ovat yleis- ja haltijakohtaisia kausilippuja edullisempia, koska kunnat tukevat omien asukkaittensa joukkoliikennematkoja.

Henkilökohtaisen ja haltijakohtaisen matkakortin vertailu

Hinnasto